قهوه جمهوری دومینیکن قهوه خاص

قهوه کوبا
دانه قهوه کوبا و مشخصات آن
2020-01-20
قهوه سریلانکا
قهوه سریلانکا ومشخصات کلی آن
2020-01-25

قهوه جمهوری دومینیکن قهوه خاص

قهوه جمهوری دومینیکن چه ویژگی هایی دارد؟ انواع قهوه ویژه در جمهوری دومینیکن تولید می شود.

این قهوه ها ، که اغلب با نام قهوه سانتودومینگو فروخته می شوند ، بیشتر به خاطر بدن کامل ، اسیدیته متوسط تا سبک ، عطر غنی و رنگهای خاکی شناخته می شوندو از محبوبیت بالایی برخوردار است.

جمهوری دومینیکن نیمی ازجزیره را تشکیل می دهد که نیمی دیگر متعلق به هائیتی است.

صنعت قهوه جمهوری دومینیکن صنعتی است شکوفا و پویا. همه‌ی شرایط ایده‌آل کشت گونه عربیکا در این جزیره ی استوایی که در شرق هائیتی و غرب پورتو ریکو قرار گرفته مهیاست.

ارتفاعمناسب (800 تا 1200 بالاتر از سطح دریا)، خاک حاصلخیز، بارش‌های مستمر در طول سال،بادهای ملایم اقیانوسی و تابش کافی آفتاب.

این شرایط ایده‌آل را با فرهنگ قهوه‌ غنی این کشور و نیروی کار با تجربه ترکیب کنید، نتیجه تولید قهوه‌ای خواهد بود با کیفیت بالا و مرغوب.

قهوه‌ جمهوری دومینیکن اغلب به اسم قدیمی این کشور و اسم پایتخت آن، قهوه‌ سانتو دومینگونامیده می‌شود؛

شاید به این خاطر که نام سانتو دومینگو بر روی بسته‌بندی قهوه برای مشتری جذاب‌تر و رومانتیک‌تر است تا جمهوری دومینیکن!

قهوه در این کشور در هر دو سوی کوهپایه‌های رشته کوه مرکزی که از غرب تا مرکز کشیده شده می‌روید.

مشخصات قهوه جمهوری دومینیکن

قهوه های رشد یافته دومینیکن دارای اسیدیته بالاتری نسبت به قهوه های کوچک رشد یافته هستند که تمایل به نرم تر شدن دارند.

قهوه کارائیب را در کنار قهوه جامائیکا و قهوه پورتوریکایی در نظر می گیریم ، در واقع قهوه جمهوری دومینیکن کمترین تفاوت از این سه است ، هرچند یک قهوه با رشد بالا دومینیکن با پردازش مناسب ، متعادل بوده و ویژگی های مزه قهوه کارائیب کلاسیک را نشان می دهد.

مناطق رشد قهوه دومینیکن

دولت جمهوری دومینیکن هفت منطقه در حال رشد مجزا در این کشور ایجاد کرده است که شامل سیبائو ، باراهونا ، نوروئست ، نایبا ، سیرا سور ، سیرا اکتسنتیال و سیرا میانه است.

مناطق در حال رشد اصلی كه ده ها سال قبل تعیین شده بودند شامل مواردی همچون: Barahona ، Juncalito ، Ocoa ، Cibao ، Azua و Bani می شوند.

جمهوری دومینیکن تجارت قهوه نسبتاً منظمی دارد و با واردکنندگان و کارگزاران قهوه سبز برای ورود قهوه به ایالات متحده و کانادا برای فروش سرو کار دارد.

کارگزاران کباب قهوه را که در نهایت از طریق کانال های خرده فروشی خودشان به مصرف کنندگان و خرده فروشان میفروشند ، تهیه می کنند.

امروزه مناطق زیادی هستند که در آن میتوان قهوه دومینیکن کشت کرد که در کافه ایرانی قصد داریم شما عزیزان را با این مناطق آشنا کنیم و توضیحات مختصری راجب برخی از این مناطق بدهیم.

با کافه ایرانی همراه باشید.

قهوه دومینیکن

جمهوری دومینیکن دارای تعدادی از مناطق مهم قهوه از جمله موارد زیر می باشد:

بنی ، باراهونا ، سیباو ، اوكا ، نایبا ، والدسیا

قهوه باراهونا :

Barahona با رشد بالا ، که به طور گسترده ای بهترین قهوه لذیذ جمهوری دومینیکن محسوب می شود ، به دلیل عطر و طعم غنی و دارای اسیدیته بالا ، قابل توجه است. قهوه Barahona شبیه بهترین قهوه جامائیکا است.

قهوه بانی و اوکوآ :

طعم ملایم تر و نرمتر توسط قهوه بانی و اوکوای جمهوری دومینیکن تولید می شود ، که اغلب با قهوه هاییتی مقایسه می شوند.

قهوه سیباو :

به طور کلی قهوه سیباو به دلیل داشتن بدن کامل ، عطر و طعم شیرین و مغذی ، اسیدیته پایین شناخته شده است و یک قهوه با کیفیت بالا و در عین حال به طور کلی غیر قابل تشخیص است.

قهوه سیباو آلتورا ، که در ارتفاعات بالاتر رشد می کند ، یکی از قهوه های مخصوص این کشور است.

کشت و برداشت قهوه جمهوری دومینیکن

جمهوری دومینیکن با داشتن آب و هوایی برخلاف هر جای دیگر آمریکا ، در تمام طول سال باران می بارد و فصلی بارانی ندارد.

فصل رشد طولانی قهوه جمهوری دومینیکن توسط مراکز تجاری گرم و ملایم و جریان های اقیانوس تمدید می شود که همراه با آب و هوای معتدل اجازه می دهند تا گیلاس قهوه (میوه) خیلی آهسته روی گیاهان قهوه تولید شود و یک قهوه با کیفیت بالا تولید کند.

از آنجا که در جمهوری دومینیکن انواع مختلفی از مناطق با ارتفاع زیاد وجود دارد ، گیاهان قهوه در اوقات مختلف گل می دهند و از این رو این کشور قادر به تولید محصولات قهوه با کیفیت بالا در تمام طول سال است.

دانه های قهوه ممتاز در 3500 فوت از سطح دریا و در دامنه های کوهستان تراس بالاتر رشد می کنند.

فصل غالب برداشت از اکتبر تا ژوئن است.

کشاورزان بارها و بارها به مزارع باز می گردند تا فقط چربی قهوه را در طول فصل برداشت انتخاب کنند. بهترین قهوه جمهوری دومینیکن در مزارع به صورت دستی انتخاب می شوند و سپس به صورت عمده در آجیل بزرگ و آفتاب خشک میشوند.

اکثر مزارع قهوه در جمهوری دومینیکن از اندازه کمتر از هشت هکتار هستند و بخش اعظم قهوه به صورت ارگانیک رشد می کند و همچنین سایه ای رشد یافته در زیر کاج های بومی ، درختان گواوا و درختان آجیل ماکادامیا دارد.

قهوه دومینیکن

گونه های مختلف جمهوری دومینیکن

حدود 90٪ قهوه جمهوری دومینیکن نوع قهوه نوع گونه (Coffea arabica var. typica) است ، در حالی که 10٪ دیگر از قهوه های جمهوری دومینیکن یکی از چندین گونه عربیکا از جمله:

Bourbon (Coffea arabica var. bourbon) ، Catuai (Coffea) است. arabica var. catuai) ،
Caturra (Coffea arabica var. caturra) ، و Mundo Novo (Coffea arabica hybrid mundo novo) ، که ترکیبی از Caturra است.

قهوه های ارگانیک جمهوری دومینیکن

در سال های اخیر بسیاری از مزارع قهوه جمهوری دومینیکن گواهینامه ارگانیک بین المللی را کسب کرده اند.

قهوه منطقه های بارا هونا ، قهوه سیباو آلتورا ، قهوه بانی و اوکوآ جز قهوه ارگانیک جمهوری دومینیکن به حساب می آیند.

فروش قهوه دومینیکن

به دلیل کیفیت بالای دانه های قهوه جمهوری دومینیکن و بررسی مثبت قهوه آنها با نت هایجالب مزه ، آنها تمایل به فروش با قیمتی عالی دارند و به ندرت در مخلوط ها مورد استفاده قرار می گیرند.

به دلیل این واقعیت که قهوه در طی چند هفته از بو دادن (رُست دادن)طعم خود را از دست می دهد، پس به همین دلیل حتماً آن را بو داده تازه خریداری کرده و کمی قبل از دم کردن آسیاب کنید.

تولید کاکائو دومنیکن

وقتی صحبت از تولید کاکائو با رعایت اصول و مقررات حرفه‌ای می‌شود، نام کشور جمهوری دومینیکن خودنمایی می‌کند.

دولت این کشور فرآیند تولید کاکائو با روشی که به محیط زیست آسیبی نرسد را تضمین می‌کند.

علاوه بر این، جمهوری دومینیکن از دیر باز تا کنون «گواهینامه‌یتجارت عادلانه» در زمینه‌ی تولید کاکائو را در اختیار داشته است.

تجارت عادلانه به تجارتی گفته می‌شود که طی آن، سازمان‌های تجاری جهانی از پرداخت حق و حقوق کامل کشاورزان یک کشور خاص، اطمینان حاصل می‌کنند.

دو نوع کاکائوی مختلف در جمهوری دومینیکن تولید می‌شود: یک نوع کاکائوی ارزان و کره‌ای به نام «سانچز» و یک نوع کاکائوی خشک ‌تر و تخمیر شده ‌تر به نام هیسپانیولا . این کشور در مجموع، در سال 2013 موفق به تولید 68,021 تن کاکائو شد.

خرید قهوه دومینیکن

شما خریداران و مصرف‌ کنندگان دانه‌های قهوه در ایران می‌توانید دانه‌ مرغوب قهوه  را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.

شماره تماس : 09129780370  محمد مهرسام

اینستاگرام : mehrsam_coffee@

وب سایت : www.coffeeirani.ir

آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23

شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران

خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی

حتی بعد از ارسال

قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید

ارسال بار به تمامی نقاط ایران

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *