بهترین روش دم کردن قهوه

دانه قهوه جاوه
دانه قهوه ربوستا جاوه
2019-08-18
باریستا کیست و به چه کسی باریستا گفته میشود؟
2019-08-19

بهترین روش دم کردن قهوه

تهیه قهوه با فرنچ پرس ، قهوه ساز فیلتری ، قهوه فوری و غیره

این ها روش هاییست که توسط آن قهوه را دم آوری میکنند و کم بیش اطلاعاتی را در مورد هر یک از آنها به طور معمول داریم.

معمولا افراد با توجه به سلیقه ای که متناسب با ذائقه یشان میباشد از هر یک از روش های دم آوری برای تهیه قهوه مورد نظرشان استفاده میکنند.

اما سوالی که بوجود می آید این است که کدام روش دم آوری قهوه بهتر از باقی روش ها میباشد؟

آیا میتوان گفت که یک روش دم آوری قهوه از دیگری بهتر است یا خیر؟

اگر جواب این سوال مثبت میباشد ، دلیل برتری روش دم آوری قهوه نسبت به دیگری چیست و در چه مواردی میتوان به این برتری اشاره کرد؟

در ابتدا به بررسی 5 روش از متداول ترین روش های دم آوری قهوه در جهان میپردازیم و آن ها را با یکدیپر مقایسه میکنیم تا ببینیم هر یک دارای چه ویژگی میباشند.

قهوه فوری

گزینه اول : قهوه فوری

قهوه فوری یکی از راحت ترین گزینه ها در جهان است که تهیه آن بسیار آسان و راحت است.

در واقع قهوه فوری قهوه ی دم شده ایست که طبق فرایندی به شکل پودر در می آید و برای آماده کردن آن نیازی به قهوه جوش نمیباشد ؛ تنها کافیست مقداری از قهوه فوری را در یک لیوان آب جوش ریخته و آن را به هم بزنید .

سپس قهوه فوری آماده نوشیدن میباشد.

آنچه که از روش تهیه قهوه فوری در فنجان به دست می آید

کافئین : به این دلیل که قهوه فوری تنها از عصاره ی قهوه به دست می آید از این رو این روش نسبت به سایر روش های دم کردن قهوه دارای کافئین بسیار کمتری میباشد.

اضافه کردن مقداری پودر قهوه میتواند مقدار کافئین موجود در قهوه فوری را افزایش دهد.

روغن : میتوان گفت که قهوه فوری دارای هیچ گونه روغنی نمیباشد زیرا در هنگام فرایند تولید روغن و دیگر املاح توسط فیلترها گرفته میشوند.

مزه : طعم قهوه فوری به نسبت دیگر روش های تهیه دم آوری قهوه از کیفیت کمتری برخوردار است ؛ اما نا امید نشوید ؛

چرا که با اضافه کردن مقداری شکر و یا پودر قهوه میتوانید طعم های ملایم و بسیار خوبی را در این زمینه تجربه نمایید.

گزینه دوم : دستگاه فرنچ پرس

اولین بار این دستگاه توسط فرانسوی ها اختراع شد و بعد از آن یک فرد ایتالیایی به نام آتیلیو آن را در دنیا محبوب کرد.

در حال حاضر دستگاه فرنچ پرس محبوب ترین قهوه ساز در خانه های آمریکایی به شمار می آید.

شما عزیزان میتوانید برای اطلاع دقیق در مورد فرنچ پرس به مقاله ی طرز تهیه قهوه با فرنچ پرس مراجعه نمایید.

آنچه که از روش تهیه قهوه با فرنچ پرس در فنجان به دست می آید

کافئین : مقدار کافئین به دست آمده در این روش نسبتا بالا میباشد اما مقدار کافئین به اندازه قهوه آسیاب شده نیز بستگی دارد.

به صورت کلی میتوان گفت که به دلیل مخلوط شدن کامل آب جوش به همراه قهوه و همچنین ایجاد عمل فشرده سازی ، این روش بیشترین مقدار کافئین را در میان روش های دم آوری قهوه دارا میباشد.

روغن : این روش دم آوری سبب میشود تا مقدار نسبتا بالایی دز دیترپن در فنجان قهوه یتان داشته باشید.

روغن بالایی که در این روش وجود دارد ، باعث میشود که افرادی که روزانه 6 الی 8 فنجان قهوه مصرف میکنند در دراز مدت موحب افزایش کلسترول در فرد بشود.

مزه : قهوه به دست آمده از روش فرنچ پرس یمی از ملایم ترین طعم های قهوه را در اختیار مصرف کننده قرار میدهد.

گزینه سوم : دم آوری سرد

روش دم آوری سرد یکی از جدید ترین روش هاییست که امروزه بسیاری از افراد از آن استفاده میکنند.

روش دم کردن سرد شباهت زیادی به دم کردن قهوه توسط فرنچ پرس دارد تنها با این تفاوت که به جای استفاده ازآب جوش در تهیه آن از آب سرد استفاده میشود.

روش کار به این گونه است که قهوه درشت آسیاب شده را به همراه آب سرد درون یک بسته به مدت 12 الی 16 ساعت نگه میدارند و بعد از انجام تمامی کار های گفته شده ، مخلوط را از یک صافی عبور میدهند.

آنچه که از روش تهیه دم کردن سرد قهوه در فنجان به دست می آید

کافئین : به دلیل اینکه قهوه 12 الی 16 ساعت در آب غوطه ور میباشد ، به مقدار کافی کافئین از آن خارج میشود اما در هر صورت کافئین قهوه ای که با این روش تهیه میشود به مراتب  کمتر از روش های تهیه قهوه گرم میباشد.

روغن : به دلیل این که در روش دم کردن سرد ، قهوه به دست آمده از فیلتر عبور نمیکند از این رو در این روش روغن و دیترپن زیادی وجود دارد.

اما در نظر داشته باشید که با عبور دادن قهوه از یک فیلتر میتوانید این میزان از روغن را کاهش دهید.

مزه : طعمی که از این روش دم آوری به دست می آید بسیار شبیه به آیس کافی میباشد.

همچنین چون زمان زیادی برای تهیه آن لازم است از این رو طعم نسبتا تند و تیزی دارد و تلفیق آن با روغن موجب به دست آمدن طعمی دوست داشتنی میشود.

گزینه چهارم : دم کردن قطره ای با قهوه ساز فیلتری

یکی از پرکاربردترین روش دم آوری قهوه در جهان توسط قهوه ساز های قطره ای صورت میگیرد.

قهوه ای که توسط این دستگاه تهیه میشود همان قهوه فرانسه میباشد ؛

روش کار این دستگاه به این طوری است که آب در یک محفظه به صورت جداگانه به نقطه ی جوش میرسد و بعد از درون یک محفظه که پودر قهوه در آن قرار داده شده است عبور میکند و به درون فنجان و یا قوری میریزد.

آنچه که از روش دم کردن قطره ای قهوه در فنجان به دست می آید

کافئین : مقدار کافئینی که در این روش به دست می آید از تمام روش هایی که گفته شد بیشتر میباشد.

همچنین با طولانی کردن زمان دم آوری در این روش میتوان به کافئین بیشتری نیز دسترسی پیدا کرد.

روغن : این دستگاه دارای یک فیلتر میباشد که بر سر راه خروجی قرار میگیرد و موجب صاف شدن قهوه خروجی میشود.

فیلتر موجب میشود که روغن قهوه گرفته شود و در نتیجه روغن کمتری  درون فنجان قهوه باقی بماند.

مزه : آب جوش و زمان تقریبا طولانی جهت دم آوری قهوه در این روش سبب میشود تا قهوه طعم تلخ تری نسب به دیگر روش های فراوری داشته باشید.

برای داشتن کیفیت بهتر در نظر داشته باشید که هر ماه دستگاه را تمیز نمایید.

گزینه پنجم : دم کردن توسط دستگاه تک فنجان

دستگاه های قهوه ساز تک فنجان عملکردی شبیه به دستگاه های قهوه ساز فیلتری دارند.

تفاوت عمده ی این دوتا این است که اول به جای استفاده از پودر قهوه در پد های آماده استفاده میکنند که معمولا جنس آنها از آلمینیوم و پلاستیک میباشد ؛ و مورد دوم اینکه این روش همانطور که از نامش پیداست تنها یک فنجان قهوه میدهد.

آنچه که از روش دم کردن توسط دستگاه تک فنجان در فنجان به دست می آید

کافئین : مقدار کافئینی که در این روش به دست می آید بسته به نوع پد و همچنین قهوه ای که استفده میکنید دارد .این ویژگی ها سبب کم بودن یا زیاد بودن مقدار کافئین میشود.

روغن : مقدار روغن نیز بستگی به پدی دارد که از آن استفاده میکنید .

اگر از پد های فیلتر دار استفاده کنید قهوه شما روغن کمتری را خواهد داشت و همچنین بر عکس ؛ یعنی اگر شما از پد بدون فیلتر استفاده کنید قهوه ای که به دست می آورید دارای روغن بیشتری میباشد.

مزه : در نظر داشته باشید که غلاف پد شما از چه نوعی میباشد ؛ پلاستیکی یا آلمینیومی.

غلاف پد میتواند تاثیر بسیار کمی بر روی مزه قهوه بگذارد.

نتیجه گیری

با توجه به تمام مواردی که گفته شد هیچوقت نمیتوان گفت کدام روش دم آوری قهوه از همه بهتر است ؛ زیرا ذائقه ی افراد و میزان کافئین و روغنی که میپسندند با یکدیگر متفاوت است.

شما خریداران و مصرف‌کنندگان دانه‌های قهوه در ایران می‌توانید دانه‌ مرغوب قهوه  را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.

شماره تماس : 09129780370  محمد مهرسام

اینستاگرام :@mehrsam_coffee

وب سایت : www.coffeeirani.ir

آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23

شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران

خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی حتی بعد از ارسال

قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید

ارسال بار به تمامی نقاط ایران

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *