نسکافه کلاسیک ، با کیفیت عالی و عطر و بویی خوب یکی از نسکافه های معتبر در بازار ایران است .
نسکافه کلاسیک ، تولید کشور برزیل می باشد.
نسکافه ، همان قهوه فوری و آماده است .
نسکافه ، از نظر خواص فرقی با قهوه فوری ندارد .
ماده اصلی موجود در قهوه ، کافئین است .
قهوه فوری کلاسیک مولتی کافه ، قهوه خالص است که فرآیندهایی روی آن انجام دادن که باعث شود به طور فوری آن را تهیه و قابل سِرو کرد .
جالب است بدانید:
مولتی کافه یک نام تجاری از شرکت «صنایع قهوه پارت سازان» است که تنها تولیدکننده قهوه فوری در ایران و بزرگترین تولیدکننده در سطح خاورمیانه است. این مرکز در سال 1388 کارش را بهصورت رسمی شروع کرده است.
قهوه فوری کلاسیک ، هیچ گونه مواد افزودنی ندارد .
قهوه خالص ، کالری ندارد . پس می توانید آن را با افزودنی های مانند کِریمر یا شکر مخلوط کنید .
قهوه فوری ، کاهش دچار شدن به سرطان مثانه و دیابت نوع دوم می شود .
قهوه فوری ، باعث افزایش جذب آهن بیشتری می شود .
قهوه کلاسیک
اسپرسو (Espresso)،کاپوچینو (Cappuccino)،لاته (Latte)،آمریکانو (Americano)،کورتادو/جیبرالتار (Cortado/Gibraltar)،ماکیاتو (Macchiato)،کافه او له (Café au Lait)،فلت وایت (Flat White)،کولد برو (Cold Brew)،آیسد کافی ژاپنی (Japanese Iced Coffee)،آیسد کافی (Iced Coffee)،پور اُور (Pour Over)،موکا (Mocha)،فراپوچینو (Frappucino)
قهوه فوری ، را به صورت تجاری به دو روش خشک کردن پاششی و خشک کردن انجمادی تولید می کنند که با دادن رطوبت به آن ها آماده به مصرف می شود .
قهوه فوری ، به صورت مایع غلیظ هم تولید می شود که به اصطلاح دیگر قهوه محلول نام دارد .
قهوه فوری ، در ایران به نام نسکافه ( نشانی تجاری برای انواع قهوه فوری متعلق به شرکت نستله ) میشناسند .
قهوه فوری ، دارای مزایای خوبی نسبت به دانه قهوه می باشد . که به برخی از این مزایا می توان به وزن کم ، حجم کم و سرعت آماده سازی آن نسبت به دانه های قهوه اشاره کرد .
قهوه فوری ، در مکان خشک نگهداری می شود تا فاسد و پوسیده شدن آن به تاخیر بیافتد .
قهوه فوری ، توسط دیدید استرنج در سال 1890 در شهر ایندرکارگیل نیوزلند اختراع شد .
قهوه فوری تجاری ، به سه نوع می باشد مثل :
تفاوت میان نسکافه گلد و کلاسیک به روش فرآوری آن مربوط می شود ، که به تفاوت های طعمی ، ظاهری آن ختم می شود .
قهوه کلاسیک
فرآوری نسکافه کلاسیک، به حرارتی بودن روش خشک کردن آن می توان اشاره کرد . که دچار طعم تلخ در نسکافه کلاسیک می شود .
فرآوری نسکافه گُلد ، به روش انجماد خشک صورت می گیرد . که در حفظ عطر و طعم آن بسیار موثر است .
قهوه گُلد دارای ، رنگ طلایی و طعمی ملایم تر نسبت به نسکافه کلاسیک دارد .
اما هر دو نوع این نسکافه ها هر تفاوتی هم با یکدیگر داشته باشند بسیار محبوب بوده و می توان گفت جزء پرمصرف ترین و دوست داشتنی ترین پودرهای نوشیدنی فوری به حساب می آید .
شما خریداران و مصرف کنندگان دانههای قهوه در ایران میتوانید دانه مرغوب قهوه را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
شماره تماس : 09129780370 محمد مهرسام
اینستاگرام : mehrsam_coffee@
وب سایت : www.coffeeirani.ir
آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23
شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران
خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی
حتی بعد از ارسال
قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید
ارسال بار به تمامی نقاط ایران
امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید