دانه قهوه برزیل ؛ گل سرسبد قهوه در دنیا

دانه قهوه اتیوپی
دانه قهوه اتیوپی ؛ اولین دانه قهوه جهان
2019-07-21
دانه قهوه چین
دانه قهوه چین ؛ آشنایی با انواع آن
2019-07-22

دانه قهوه برزیل ؛ گل سرسبد قهوه در دنیا

دانه قهوه برزیل شناخته شده ترین قهوه در دنیا به شمار میرود؛ یکی از بزرگترین تولید کننده و صادر کننده های قهوه در جهان کشور برزیل میباشد که حدود یک سوم قهوه جهان را تامین میکند. فرانسیسکو ملو پالتا حاکم قدیم برزیل در سال 1727 قهوه را از فرانسه به برزیل آورد و مشغول کشت و پرورش قهوه در برزیل شد.

هرچند که حاکم فرانسه در آن زمان هیچ علاقه ای به این نداشت که این دانه پر سود را در اختیار برزیلی ها قرار دهد اما زن حاکم که جذب فرانسیسکو حاکم برزیل شده بود ، مقداری از دانه های قهوه را به صورت پنهانی در اختیار فرانسیسکو حاکم برزیل قرار داد.

مناطق کشت قهوه در برزیل

مناطق کشت قهوه در برزیل

مناطق کشت دانه قهوه برزیل

دانه قهوه برزیل در منطقه های سانتوس ، استیت برزیل ، پارانا ، موکوکا ، سائوپائولو و سرادو کشت میشود.

دانه قهوه برزیل دارای طعمی شیرین و شکلاتی مانند میباشد و همچنین دارای بادی متوسط رو به بالا است.

کشور برزیل در سال حدود 50 میلیون کیسه دانه قهوه را تولید میکند که این مقدار حدود یک سوم قهوه ی جهان میباشد.

پس از مدتی تولید قهوه به سرعت در برزیل توسعه یافت و مردم این کشور کشت دانه قهوه را در سراسر برزیل آغاز کردند. حدود یک سوم زمین های کشت کشور برزیل مربوط به کشت دانه قهوه میباشد.

جالب است بدانید :

علاوه بر آن هزاران زمین کوچک در دور و اطراف برزیل وجود دارند که مشغول به کشت و تولید قهوه میباشند.

حدود 80% از قهوه های برزیل عربیکا میباشند و در ارتفاعات بالای 8000 متر از سطح دریا رشد میکنند. 20% دیگر قهوه‌های برزیل شامل دانه‌های قهوه روبوستا می‌شوند که در ارتفاعات کمتر رشد می‌کنند. قهوه برزیل به دلیل اینکه کشور برزیل ازنظر شرایط آب و هوایی در منطقه‌ای بسیار مناسب قرار دارد ، توسط همان روش قدیمی و سنتی خشک فراوری می‌شود.

یعنی اینکه کشاورزان بعد از برداشت قهوه می‌توانند بدون اینکه بابت بارش باران و یا مرطوب شدن هوا نگرانی داشته باشند به‌راحتی زمان لازم و کافی را برای خشک و فراوری قهوه به‌صورت سنتی را در اختیاردارند

انواع قهوه برزیل

انواع دانه قهوه در برزیل

برزیل علاوه بر اینکه جزو بزرگ‌ترین تولیدکنندگان قهوه جهان است ، پیچیده‌ترین قهوه‌ها را نیز در اختیار دارد. در این کشور همه نوع دانه‌ قهوه ازجمله دانه قهوه بی‌کیفیت و ارزان گرفته ، تا بهترین و مرغوب‌ترین و گران‌ترین دانه‌های قهوه تولید می‌شود. در کشور برزیل از چهار روش مختلف برای فراوری قهوه استفاده می‌شود و همچنین شما گاهی اوقات می‌توانید این چهار روش فراوری را به‌صورت یکجا در یک مزرعه کنار هم ببینید.

اگر بیشتر و دقیق‌تر بخواهیم توضیح دهیم  دانه قهوه برزیل در ارتفاع‌های نسبتاً پایین میان 600 الی 1200 متر بالاتر از سطح دریا رشد می‌کنند که این ارتفاع در مقایسه با ارتفاعات رشد قهوه در آفریقا که حدود 12000 متر است ، ارتفاع کمی محسوب می‌شود.

دانه‌های قهوه‌ که در زمین‌های کم ارتفاع‌تر رشد می‌کنند یک ویژگی خاص دارند که اسیدیته بودن کمتر آنان می‌باشد.

مزیت و ضررهای روش فراوری خشک

زمانی که دانه قهوه آب درون خود را از دست می‌دهد و خشک می‌شود ، امکان دارد که اتفاق‌های ناخواسته‌ای بر روی آن بیفتد و تأثیر نامطلوبی بر روی کیفیت آن درنهایت بگذارد.

درروش فراوری خشک دانه قهوه تا آخر درون میوه حبس می‌باشد و ازاین‌رو اگر میوه خراب شود امکان دارد که میکروب‌ها به دانه قهوه نیز حمله کنند و دانه قهوه را نیز خراب کند.

ازاین‌رو امکان دارد که قهوه خاصیت مطلوب خود را از دست بدهد و طعمی شیمیایی و نامناسب را در خود بگیرد. اگر می‌خواهید برای یک‌بار این مزه شیمیایی و نامطلوب را امتحان کنید کافی است که یک‌بار قهوه ریو را بنوشید تا بتوانید تمامی چیزهایی که گفته شد را به‌صورت کامل درک کنید.

خریداران آمریکایی تا حد زیادی از خرید این دانه قهوه دوری می‌کنند؛ اما جالب اینجاست که اروپاییان شرقی ، بسیار طرفدار این قهوه می‌باشند و بسیار از نوشیدن این نوشیدنی لذت می‌برند. تا همین چند وقت پیش قهوه‌هایی که طعم دارویی و شیمیایی داشتن با بالاترین قیمت به فروش می‌رفتند ؛ این در صورتی بود که قهوه‌های مرغوب برزیل قیمت کمتری نسبت به این قهوه‌ها داشتند.

بهترین و مرغوب‌ترین قهوه‌های برزیل در سه منطقه عمده کشت می‌شوند. قدیمی‌ترین منطقه کشت قهوه در برزیل موجیا می‌باشد که به دلیل داشتن خاک بسیار حاصلخیز و قرمزرنگش ، دارای قهوه‌های شیرین با بادی فول می‌باشد که بسیار معروف است.

دانه قهوه برزیل

دانه قهوه برزیل

دوتا دیگر از منطقه‌های معروف کشت قهوه برزیل عبارت‌اند از:

  • سول میناس

  • سیرادو

قهوه برزیل یکی از باکیفیت‌ترین قهوه‌های جهان است که با داشتن طعم و مزه‌ای شیرین ، خیلی از کسانی که قهوه را بدون شکر مصرف نمی‌کنند نیز به‌راحتی می‌توانند آن را بدون شکر بنوشند و از نوشیدن آن لذت ببرند.

به دلیل این ویژگی قهوه برزیل یک قهوه خوب برای تهیه اسپرسو به شمار می‌آید که می‌تواند شیرینی که همراه دارد را به همراه اسپرسو با خود به فنجان شما آورد.

دانه قهوه برزیل به یک مخلوط اسپرسو شیرینی خاصی می‌بخشد و بادی دل‌پذیرتری را به وجود می‌آورد.

اما باید در نظر داشت کسانی که دنبال یک قهوه سبک و اسیدیته ی بالا می‌باشند بیشتر از قهوه‌های آمریکای مرکزی و شرق آفریقا استفاده می‌کنند.

بااین‌حال دو منطقه در برزیل بهنام‌های چاپادائو و سالیتا وجود دارد که قهوه‌های اسپشیال بسیار ویژه و مرغوب تولید می‌کنند که بسیار معروف و شناخته‌شده می‌باشند.

خرید دانه قهوه برزیل

شما خریداران و مصرف‌کنندگان دانه‌های قهوه در ایران می‌توانید دانه‌ مرغوب قهوه  را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.

شماره تماس : 09129770370  محمد مهرسام

اینستاگرام :@mehrsam_coffee

وب سایت : www.coffeeirani.ir

آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23

شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران

خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی حتی بعد از ارسال

قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید

ارسال بار به تمامی نقاط ایران

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *