روش تشخیص قهوه مرغوب
روش تشخیص قهوه مرغوب چگونه است؟ شاید سوالاتی که چگونه یک قهوه خوب را تشخیص بدهیم فکر شما را درگیر کرده باشد ؟ در ادامه مطالب کافه ایرانی قصد دارد راه های تشخیص بهترین قهوه را به شما نشان دهد.
با کافه ایرانی همراه باشید.
اگر علاقه به خوردن قهوه داشته باشید پس بدون شک تا به حال به نوشیدن این نوشیدنی گرم معتاد شده اید.
اما سوالاتی که معمولا دوست داران و علاقه مندان به این نوشیدنی برایشان پیش می آید به دو قسمت تبدیل می شود اول اینکه چگونه یک قهوه خوب، با کیفیت و اصل را تشخیص دهیم و حال که این قهوه را خریداری و تهیه کردیم چگونه صحیح آن را دم کنیم. در این مقاله به مورد اول خواهیم پرداخت.
راه های خرید قهوه
+ همیشه قهوه را به صورت دانه بخرید
قطعا هر چه قدر هم که بر این مساله تاکید شود که، برای درست کردن یک قهوه با کیفیت، مهمترین نکته خریدن آن به صورت دانههای قهوه است، کافی نمیباشد.
برای داشتن بهترین حالت عصارهکشی از دانههای قهوه، باید بلد باشید تا خودتان دانههای قهوه را به بهترین نحو تبدیل به ذرات ریز و آسیاب شده بکنید.
اگر قهوه را به صورت از قبل آسیاب شده تهیه کنید، ( و آسیاب قهوه به بهترین نحو انجام نشده باشد) قطعا روند عصارهکشی دانهها، با بیشترین کیفیت ممکن اتفاق نخواهد افتاد.
طعم خود دانههای قهوه، نسبت به طعم پودر آن، بسیار با کیفیتتر و تازهتر هست و اگر آنها را دقیقا در همان روزی که آسیاب شدهاند دم بکنید، میتوانید به یک فنجان قهوه بسیار خوش بو و خوشطعم برسید. معمولا قهوه آسیاب شده، خیلی زود بو و خاصیتش را از دست میدهد و بعد از مدتی ماندن در مغازه و گذشتن از زمان آسیاب آن، کهنه میشود.
+ قهوه بسته بندی شده تهیه کنید
همیشه سعی کنید قهوه بسته بندی شده تهیه کنید به دلیل این که قهوه بسته بندی شده از عطر و طعم خوبی برخوردار است و با گذشت زمان در اثر تماس با هوا خشک نمی شوند.
اگر خودتان دستگاه قهوه سرخ کن دارید و قهوه تان را خودتان تفت میدهید و دستگاهتان مجهز به سیستم بستهبندی کردن بدون هوا نیست، سعی کنید تا حداقل قهوه ای که تهیه میکنید در دو هفته اخیر تفت داده شده باشد.
توجه داشته باشید که، هر چه این زمان کمتر باشد، قطعا کیفیت قهوه تان نیز بهتر میشود.
+ دنبال قهوه هایی که زمان رُست آن ها حک شده است بگردید
این زمان حداکثر باید ۲ تا ۳ هفته قبل از تاریخ روز باشد.
هنگامی که میخواهید قهوه اصل تهیه کنید، اگر بر روی بسته بندی آن زمان تفت داده شدن آن ذکر نشده بود، خودتان زمان آن را از باریستا (فروشنده قهوه) سوال کرده و اگر او زمان تفت دادن این قهوه را نمیدانست و یا اصلا برایش مهم نبود، بهتر است تا قهوه اصل را از جایی دیگر تهیه نمایید، زیرا هر فروشنده حرفهای قهوه، این را میداند که زمان تفت قهوه تاثیر به سزایی در طعم و عطر مطلوب آن دارد.
+ قهوه های اصل بدون روغن هستند
اگر بر روی دانههای قهوه تان مقدار قابل ملاحظهای روغن دیدید، این اتفاق ناشی از تفت داده شدن بیش از حد دانههای قهوه است.
زمانی که این دانهها تفت داده میشوند، بر اثر گرما گاز کربندی اکسید تولید شده واین گاز باعث میشود تا روغن دانههای قهوه، با فشاری بالا از منافذ موجود در سلولهای دانههای قهوه بیرون بیاید.
اگر این دانهها با دمای بسیار بالا و در مدت خیلی طولانی تفت داده شوند، دیواره سلولهای دانههای قهوه خراب شده و از هم باز میشوند و در نتیجه غلظت و چسبندگی روغن موجود در داخل دانهها، کم شده و روغن بیشتری از دانهها به بیرون تراوش کرده و روی سطح دانهها میریزد.
اما اگر این دانهها در دمای کمتری سرخ شوند، دیواره سلولها به راحتی سالم مانده و روغن به حدی چسبناک میشود که دیگر نمیتواند از داخل دانهها خارج شده و بر روی آنها بریزد.
قهوهای که بیش از حد تفت داده شود، حالت سوخته گرفته و خاصیت خود را از دست میدهد، در حالی که اگر قهوه به درستی تفت داده شده باشد، روغن دانههای آن در داخل دانهها مانده و این امر منجر به ساخته شدن یک اسپرسوی خوب و خوش طعم میشود.
در اصل شما با تفت دادن نادرست دانههای قهوه اصل باعث میشوید، تا پودر حاصل از آسیاب دانههای قهوه، حالت چسبناک و لزجی به خود بگیرد.
پس به خاطر داشته باشید که میتوان حتی بدون بیش از حد تفت دادن دانهها، به قهوهای کاملا تیره و در عین حال سرخ شده برسید.
پس اگر به دنبال قهوه تیره رنگ و برشته هستید، از دانههای قهوهای استفاده کنید که حسابی توسط دستگاه سرخ کن، تفت داده شدهاند.
اگر همیشه قهوههای بسته بندی شده تهیه میکنید و در یک دستگاه سرخ کن مرغوب آنها را تفت میدهید، مسلما دانههای قهوه اصل هیچ وقت روغنی نخواهند شد.
+ درباره پیشینه دانه قهوتان سوال کنید
حتی هنگامی که به کافیشاپ و یا قهوه فروشی رفته و قهوه ترکیب شده (مثلا با شیرخشک و یا شکر قهوهای یا سفید) از فروشنده و یا کارمند کافیشاپ میخواهید، فروشنده باید درباره این مساله که آن قهوه مورد تقاضای شما، تولید کدام منطقه است، اطلاعاتی دقیق داشته باشد.
در صورتی که فروشنده اطلاعات لازم در این ضمینه را نداشت، این امر صرفا به معنای بیکیفیت بودن قهوهای که انتخاب کردهاید نمیباشد، بلکه بدین معناست که فروشنده آن قهوه و کارمند آن کافیشاپ، اهمیت و تاثیر عناصر اصلی و سازنده یک اسپرسو و قهوه خوب را نمیداند.
غالبا اکثر قهوه فروشان و کافیشاپهای خوب، اطلاعاتی عمیق درباره این که قهوه اصل شما محصول کجا میباشد و در چه شرایطی به عمل آمده و چگونه تفت داده شده است، دارند و از تاثیر عمیق کلیه این موارد بر روی طعم قهوه آگاهی دارند.
شما خریداران و مصرفکنندگان دانههای قهوه در ایران میتوانید دانه مرغوب قهوه را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
شماره تماس : 09129780370 محمد مهرسام
اینستاگرام : mehrsam_coffee@
وب سایت : www.coffeeirani.ir
آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23
شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران
خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی
حتی بعد از ارسال
قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید
ارسال بار به تمامی نقاط ایران
امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید