دانه قهوه آنگولا و تاریخچه آن
دانه قهوه آنگولا ، در سال 1975 سالانه 230 هزار تن در کشور آنگولا کشت و برداشت می شد.
همین امر باعث شده بود که آنگولا چهارمین کشور بزرگ تولید کننده قهوه در جهان به حساب بیاید.
شهرت قهوه آنگولا به دلیل شروع جنگ داخلی به طور ناگهانی پایان یافت.
در سال 1973 زمانی که کشور آنگولا تحت استعمار بود، آنگولا بزرگ ترین تولید کننده قهوه آفریقا با تولید سالانه بیش از 204 هزار تن قهوه و عرضه آن به بازار صادرات را به خود اختصاص داده بود.
متاسفانه در سال 1975 با شروع جنگ داخلی،کشاورزان پرتغالی مزرعه های خود را ترک کردند و کاشت قهوه در این منطقه به طور گسترده کاهش یافت.
مشخصات و محبوبیت قهوه آنگولا بین کشور های اروپایی
کشور آنگولا به دلیل داشتن آب و هوای مدیترانه ای،کیفیت قهوه در این منطقه فوق العاده می باشد و همین امر باعث شهرت یافتن قهوه آنگولا شده است.
قهوه آنگولا، دارای طعم دلپذیر و نسبتا خنثی ایی می باشد.
به خاطر کمیاب بودن این گونه قهوه مطالب کمی درباره ی مزه آن یافت می شود.
قهوه آنگولا ، در کشور های پرتغال و اسپانیا و در جنوب اروپا بسیار محبوب است،و طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.
کیفیت دانه قهوه آنگولا به دلیل وجود مشکلات مختلف موثری که بر مزارع قهوه آنگولا بوجود آمده بود، در سال های اخیر کشت و برداشت در این منطقه به طور گسترده کاهش یافت.
تنها شکایت درباره دانه قهوه آنگولا،طعم کاملا قدیمی و همچنین مقدار رطوبت ناکافی و رنگ زرد این قهوه است.
کشور آنگولا اگر بتواند کیفیت قهوه خود را بهبود ببخشد و کیفیت ثابتی از قهوه را احیا کند یک بازار آماده برای فروش محصول خود به آمریکای شمالی و اروپا برای آن وجود دارد.
منطقه جغرافیایی و صنعت قهوه در آنگولا
آنگولا در جنوب آفریقا واقعشده و با کنگو، زامبیا، نامیبیا و اقیانوس اطلس جنوبی هممرز است.
مساحت کشور آنگولا حدود چهارصد و هشتاد هزار مایل مربع است، این مساحت حدود دو برابر مساحت تگزاس می باشد و جمعیتی بالغ بر حدود 10 میلیون نفر دارد.
صنعت قهوه آنگولا زمانی تحت سُلطه مزارع بزرگ بود، که حدود هفتاد درصد از محصول سالیانه قهوه کشور را تولید میکرد. این مزارع بزرگ قهوه شامل تاسیسات فرآوری قهوه و عمدتا توسط مهاجران پرتغالی اداره میشدند.
بسیاری از مزارع بزرگ دانه قهوه آنگولا پس از کسب استقلال کشور، ملی شدند ولی مشکلی وجود داشت که مدیران مزارع جدید فاقد تخصص مدیران قبلی بودند.
در عین حال، بدست آوردن نیروی کار تخصصی به یک مشکل تبدیل شد و ورود به قهوه (به عنوان مثال، کود آن ) در تامین کوتاهمدت مزارع تأثیر داشت، در نتیجه، بازده کارخانههای قهوه به میزان قابلتوجهی کاهش یافت.
هنگامی که بسیاری از مزارع قهوه آنگولا در دهه 1990 خصوصی شدند، بسیاری از مزارع قهوه بین کشاورزان تقسیمبندی شدند. کشاورزان در احیای مزارع سنتی قهوه مشکل زیادی داشتند.
کمبود امنیت در میان درگیریهای مدام داخلی یکی از بزرگترین مشکلات کشاورزان به حساب می آمد.
مشکلات کشاورزی در آنگولا در طول جنگ ضررهای زیادی به صنعت قهوه در این کشور زد به طور مثال :
در طول جنگ بسیاری از مزارع قهوه رها شدند و برخی از آنها تا به امروز گرفتار مینهای زمینی بدون نظارت باقی مانده است، به همین دلیل محصولات قهوه در این مزارع برداشت نمیشوند.
بسیاری از پودرهای قهوه آنگولا نیز از مراقبت های ضعیفی برخودار هستند که ممکن است تحت تاثیر بیماری های قهوه و آفات قرار گرفته باشند، همچنین نبود سیستم بانکی و اعتبارات از دیگر مشکلات کشاورزان است.
بهبود و افزایش تولیدات قهوه در آنگولا
قهوه که عده ای آن را «طلای قهوه ای» آنگولا می نامند یکی از محصولات عمده کشاورزی در اینجاست.
با این حال این محصول امروز کمیاب و نادر است زیرا میزان تولید آن نسبت به سالهای قبل از جنگ داخلی بشدت کاهش یافته است.
خورخه ریبیرو از 50 سال پیش مدیر یکی از بزرگترین شرکتهای تولید قهوه در آنگولا است و به صدها تولیدکننده محلی مشاوره و راهنمایی لازم را برای بهبود و تقویت زراعت قهوه می دهد.
خورخه ریبیرو که امروز یکی از افراد تاثیر گذار برای احیای کشاورزی قهوه در کشور آنگولا است، توضیح می دهد که قهوه در دهه 1970 میلادی و قبل از جنگ داخلی، یکی از مهمترین محصولات کشاورزی آنگولا بود.
میزان تولید قهوه در آنگولا
خورخه ریبیرو می گوید : «قهوه آنگولا یکی از بهترین قهوه ها در جهان است.
اما میزان تولید این محصول در کشور بالا نیست. در سال 1973 میلادی ما یکی از چهار تولیدکننده اصلی قهوه در جهان بودیم. اما امروز اینطور نیست. می خواهیم تولید این محصول را افزایش بدهیم.»
دولت از چند سال پیش برنامه ای را برای افزایش تولید قهوه در آنگولا آغاز کرده است. هدف این است که کشور در تولید قهوه بتواند با کشورهای دیگر رقابت کند و جایگاهش در بازار جهانی را بازبیابد.
این کار نیاز به سرمایه گذاری های جدید و نوسازی ماشین آلات و تجهیزات دارد.
در حال حاضر سالانه 12 هزار تن قهوه تولید می شود که 20 برابر کمتر از سالهای 70 میلادی است.
پدرو ریبیرو، مدیر عامل شرکت تولید قهوه می گوید: پتانسیل تولید قهوه در آنگولا بالاست البته هنوز کارهای زیادی باید انجام شود و با وضعیت ایده آل فاصله داریم. در گذشته سالانه 200 هزار تن قهوه تولید می کردیم. خاک و آب و هوا برای کاشت و تولید قهوه مناسب است.
کاری که باید انجام بدهیم گسترش و بهره برداری از این پتانسیل و تقویت صنایع تولیدی، و همچنین صادرات آن است.
به نظر می رسد که چشم انداز اقتصادی درآمد ناشی از کاشت و تولید قهوه در آنگولا بسیار روشن است. انتظار می رود که گردش مالی مربوط به کشت و فرآوری قهوه امسال 20 درصد افزایش بیابد.
خرید قهوه آنگولا
شما خریداران و مصرف کنندگان دانههای قهوه در ایران میتوانید دانه مرغوب قهوه را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
شماره تماس : 09129780370 محمد مهرسام
اینستاگرام : mehrsam_coffee@
وب سایت : www.coffeeirani.ir
آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23
شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران
خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی
حتی بعد از ارسال
قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید
ارسال بار به تمامی نقاط ایران
امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید