قهوه زیمبابوه و مشخصات کلی آن

قهوه توباگو
دانه قهوه ترینیداد و توباگو
2020-02-03
قهوه ونزوئلا
قهوه ونزوئلا و مشخصات این قهوه
2020-02-05

قهوه زیمبابوه و مشخصات کلی آن

قهوه زیمبابوه بسیار معطر ، قهوه ای متوسط و دارای غلظت متوسط و دارای و اسیدته ای از توت یا مرکبات است.

قهوه زیمبابوه به طور متوسط به صورت مرطوب فراوری می شود.

یک قهوه خوب زیمبابوه با یک عطر و طعم غنی و غذای خوب شباهت دارد. قهوه زیمبابوه در منطقه چیپینگا رشد می کند.

منطقه قهوه چیپینگ و ویژگی آن

Chipinge (که قبلاً چیپینگا بود) یک منطقه قهوه در حال رشد است که در ارتفاعات جنوب شرقی زیمبابوه در مرز جنوب شرقی کشور در استان مانیالاند و در نزدیکی موزامبیک قرار دارد.

بیشتر قهوه زیمباوه در اینجا کشت می شود.

قهوه Chipinge نمونه ای از قهوه خوب آفریقای شرقی را نشان می دهد و دارای اسیدی پر جنب و جوش و شراب است. که طعم و عطر آن را در فنجان قهوه خود می توانید حس کنید.

قهوه از منطقه Chipinge مورد احترام است و در قاره آفریقا از نظر كیفیت ممكن است بیش از حد قهوه های كنیایی باشد.

قهوه زیمباوه

مشخصات کلی قهوه زیمبابوه عبارت اند از :

منطقه رشد : چیپینگا
ارتفاع رشد : 900_1100 متر بالاتر از سطح دریا
گونه : Caltimor
دوره برداشت : مه _ سپتامبر
فراوری : شسته شده _ آفتاب خشک
عطر : شکلات _ شیرین
طعم : شیرین _ شکلات _ شراب
بدن : سخت
اسیدته : کم

قهوه چیپینژ نمونه ای از قهوه خوب آفریقای شرقی را نشان می دهد و دارای اسیدی پر جنب و جوش و شراب است.

تولید قهوه زیمبابوه

برخلاف بیشتر کشورهای تولید کننده قهوه، زیمباوه با کاهش رشد در تولید قهوه مواجه شد.

خروجی سالانه این کشور از 150 هزار تن در اواخر دهه هشتاد میلادی به فقط 500 تن در 2013 رسید! این کاهش تولید از سال 2000 در زیمباوه شروع شد.

وقتی که ارتش سیاه که به رئیس جمهور وقت این کشور، رابرت موگابه، بسیار وفادار بودند و مزارع سفیدپوستان ساکن زیمباوه را تخریب و تصاحب کردند.

بسیاری از مزارع قهوه به دلیل ارتش سیاه زیمباوه از بین رفتند و پس از آن جامعه جهانی ایده خرید قهوه از مزرعه داران جدید را داد.

اتحادیه اروپا برنامه هایی برای اینکه پایتخت این کشور به صنعت قهوه برگردد بنا کرد، اما نگرانی های بسیاری ازین بابت وجود دارد که کشت قهوه در سرزمین های مرتفع شرقی این کشور وجود دارد، که اتحادیه اروپا مخالف بازرسی کردن در آنهاست.

کیفیت قهوه زیمبابوه با افزایش صادرات به ایالات متحده خوب و در حال بهبود است.

بیشتر قهوه کشور در مزارع متوسط کشاورزان کشت می شود.

علاوه بر این ، زیمبابوه تنوع خوبی در مقایسه با قهوه کنیا و آفریقای شرقی از اسیدیته شراب با اسیدیته کمی کمتر ارائه می دهد.

زیمبابوه قبلاً با نام رودزیا شناخته می شد.

آب و هوای گرم منطقه Chipinge به همراه بارندگی های فراوان که میانگین آن حدود 11000 میلی متر در سال است ، شرایط خوبی را برای رشد قهوه و همچنین چای و آجیل های ماکادامیا فراهم می کند.

قهوه زیمباوه

خرید قهوه زیمباوه

شما خریداران و مصرف‌ کنندگان دانه‌های قهوه در ایران می‌توانید دانه‌ مرغوب قهوه  را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.

شماره تماس : 09129780370  محمد مهرسام

اینستاگرام : mehrsam_coffee@

وب سایت : www.coffeeirani.ir

آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23

شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران

خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی حتی بعد از ارسال

قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید

ارسال بار به تمامی نقاط ایران

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

2 دیدگاه ها

  1. فرهاد گفت:

    اموزش ها کامل و عالی هستند ،چقدر خوبه افرادی تو کشورمون هستند که به موضوع قهوه دید تخصصی دارند

  2. فرهاد گفت:

    عالی ،خیلی لذت بردم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *