رست قهوه و تاریخچه آن

دانه قهوه چری
قهوه چری وپی بی و آشنایی با ویژگی آنها
2019-04-04
دانه قهوه سبز
قهوه سبز و خاصیت درمانی بی نظیر آن
2019-04-13
رست دانه قهوه

رست قهوه و تاریخچه آن :

دلیل مهم بودن تاریخ روست بر روی بسته‌های قهوه چیست؟

دانه‌های قهوه‌هایی که روست می‌شوند خنک می‌شوند و سپس به‌صورت دانه یا آسیاب شده درون
بسته‌بندی قرار داده می‌شوند. زمانی که شما قهوه را خریداری می‌کنید و به خانه می‌آورید ممکن است
چندین هفته یا چندین ماه از زمان روست شدن قهوه گذشته باشد. این‌یک مشکل بسیار بزرگ است
زیرا هرچه از زمان رست قهوه بیشتر بگذر قهوه به‌مرورزمان عطروطعم بیشتری از خود را از دست می‌دهد.
برای مثال اسپروی تازه عطروطعم بهتری از اسپرسویی دارد که چند هفته قبل روست شده است.

مهم بودن دانه‌های تازه رست شده به منظور طعم و عطر قهوه
تفاوت بزرگی میان قهوه خام و قهوه تازه رست شده وجود دارد.
یکی از ویژگی های قهوه تازه رست شده این است که در آن زمان بهترین حالت از طعم وعطر قهوه را نمایش می‌دهد
در صورتی که قهوه ای که مانده ممکن است طعم تلخ و قدیمی داشته باشد.

رایحه قهوه

رایحه قهوه یکی از ویژگی های مهم قهوه است که باعث یک تجربه ی خوب از قهوه میشود.
زمانی که شما دانه‌های رست نشده را میبویید در اصل یک قهوه خام را بو کرده اید ، ولی
زمانی که شما دانه قهوه تازه رست شده را بو می‌کنید تازه متوجه خواهید شد که قهوه واقی
دارای چه بوی لذت بخشی است. بوی شدید و دلپذیر قهوه خاصیت درمانی نیز دارد و توانایی بیدار کردن
و تحریک حس آندروفین ها را دارد. خود دانه قهوه تازه رست شده از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا باعث میشود.
طعمی شگفت انگیز برای دوست داران قهوه از خود به جای بگذارد.
شما عزیزان نیز میتوانید از دانه‌های تازه روست شده که توسط روسترهای ماهر تهیه میشود استفاده کنید.

شیوه ی محافظت از قهوه

زمانی که قهوه تازه بو داده شده را در اختیار داریم ، خواهان این هستیم که ویژگی های قهوه تازه رست شده را حفظ کنیم .
ما عطروطعم مزه های عالی را دوست داریم و دوست داریم که طعم و مزه  قهوه  تازه درست شده را در هر فنجانی که میخوریم حس کنیم.

چهار مورد از عواملی موجب کاستن کیفیت قهوه میشود

نور ، هوا (اکسیژن) ، حرارت ، رطوبت

به دلایلی که در بالا ذکر شده قهوه ها را در قوطی های مخصوص بسته‌بندی میکنند.
معمولا یک سوپاپ یکطرفه بر روی قوطی ها قرار میدهند که موجب خارج شدن گاز هایی که از قهوه بوجود می آیند.
میشود و بنابراین از باد شدن قوطی ها جلوگیری میشود همچنین این سوپاپ ها نمیگذارد هوا یا رطوبت به درون بسته‌های قهوه نفوذ کند.

به این دلیل اگر در مناطق معتدل آب و هوایی زندگی می‌کنید قهوه را در جای سرد و تاریک نگه دارید اما اگر در یک منطقه ی آب و هوایی گرمسیر زندگی می‌کنید بهتر است قهوه را در جایی که دمای آن بیش از 30 درجه ی سانتیگراد است قرار ندهید.

شما خریداران و مصرف‌کنندگان دانه‌های قهوه در ایران می‌توانید دانه‌ مرغوب قهوه  را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.

شماره تماس : 09129770370  محمد مهرسام

اینستاگرام :@mehrsam_coffee

وب سایت : www.coffeeirani.ir

آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23

شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران

خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی حتی بعد از ارسال

قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید

ارسال بار به تمامی نقاط ایران

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *