انواع طرز تهیه نوشیدنی قهوهمقالات
تیرامیسو و طرز تهیه آن
یکی از بهترین و خوشمزه ترین دسر های معروف در سراسر جهان تیرامیسو میباشد که توسط قهوه تهیه میشود . تیرامیسو یک کلمه ی ایتالیایی و به معنی من را بالا ببر میباشد .
تیرامیسو ی ایتالیایی با استفاده از موادی همچون قهوه ، تخم مرغ ، پنسیر ماسکارپونه ، شکر ، بیسکوییت لیدی فینگر و خامه به دست می آید و تهیه میشود .
تاریخچه ی تیرامیسو
برای اولین بار دسری شبیه به تیرامیسو برای دوک بزرگ در قرن 17 در شهر سیه نا تهیه شد و بعد از اینکه دوک بزگ تیرمیسو رو خورد ، دستورالعمل این دسر خوش مزه را با خود به شهر فلورانس برد .
بعد از آن تاریخچه ی تیرامیسو به رستورانی در شهر تریسو ایتالیا به نام لی بچری باز میگردد .
اولین تیرامیسوی این رستوران توسط صاحب رستوران تهیه شد و نام تیرامیسو ، اسم دختر صاحب رستوران بوده است که بر روی اسن دسر خوش طعم قرار گرفته است . به گفته ی صاحب این رستوران ، تکمیل طرز تهیه تیرامیسو به مدت 2 سال به طول انجامیده است .
گفته های دیگری نیز در مورد تیرامیسو وجود دارد اما اصلی ترین داستان ، همان چیری که گفته شده به نظر می آید .
در طرز تهیه تیرامیسو هیچ ونه مشروب و یا سفیده ی تخم مرغ وجود ندارد . شکل اصلی تیرامیسو به صورت گرد بوده و به طور معمول در ظرف های شیشه ای گذاشته میشود تا لایه های آن به خوبی مشخص باشند .
در دوش های مدرن تر تهیه تیرامیسو از تخم مرغ و یا خامه زده شده به همراه پنیر ماسکارپونه استفاده میشود که این کار سبب میشود تا کیک سبک تر ، پف دار تر وضخیم تر شود .
در این مطلب سعی داشته ایم تا بتوانیم روش استاندارد طرز تهیه تیرامیسو را به شما عزیزان آموزش دهیم . با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت طرز تهیه تیرامیسو برای 9 نفر عبارت اند از :
-
یک فنجان قهوه اسپرسو که در دمای اتاق سرد شده باشد
-
یک عدد بیسکوییت لیدی فینگر
-
شش عدد تخم مرغ
-
شصت گرم پودر کاکائو
-
دو بسته پنیر ماسکارپونه
-
مقداری خامه زده شده
-
یک پیمانه شیر
-
دوسیت گرم شکر
مقادیر گفته شده در بالا جهت طرز تهیه تیرامیسو برای 9 نفر بود . از این رو اگر شما قصد دارید تا تیرامیسو را برای افراد کمتری آماده نمایید کافیست تا مقدار موارد گفته شده را به نصف برسانید .
طرز تهیه تیرامیسو
-
ابتدا زرده های تخم مرغ را به همراه شکر درون تابه بریزید و تابه را بر روی حرارت کم قرار دهید و آن قدر مخلوط کنید تا رنگ آن لیمویی شود .
-
بعد از آن پنیر ماسکارپونه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید .
-
سپس درون یک ظرف مجزا خامه را ریخته و به هم بزنید .
-
بعد از به هم زدن خامه ، خامه را درون مخلوط پنیر و تخم مرغ بریزید .
-
سپس بیسکوییت لیدی فینگر را درون قهوه اسپرسو بخوابانید تا خیس بشوند. نکته : در کشورمان ایران ، به دلیل اینکه این بیسکوییت کم یافت میشود ، از بیسکوییت پتی پور استفاده میشود .
-
بسیکوییت های آماده شده و خیس شده را درون یک ظرف بچینید .
-
سپس مخلوطی که از قبل آماده نموده اید را به صورت یک لایه بر روی بیسکویت ها بریزید.
-
دوباره مقداری بیسکوییت بر روی لایه قرار داده و دوباره بر روی بسیکوییت ها لایه ای از مخلوط آماده شده بریزید.
-
حال نوبت به این است که بیشکوییت ها و لایه های بر روی آن را به مدت چهار ساعت درون یخچال قرار دهید .
-
قبل از سرو تیرامیسو نیز میتوانید روی آن را به همراه کاکائو تزئین نمایید.