ترکیب بودن قهوه به همراه سرما برای علاقه مندان به قهوه چندان جالب نمیباشد.
قهوه ی داغ نسبت به قهوه ی سرد دارای طعم بهتر و همچنین تلخی بهتری نیز میباشد.
اما در نظر داشته باشید که در روزهای داغ تابستان نوشیدن یک فنجان قهوه داغ دیگر نمیتواند همان جذابیت همیشگی را برای شما فراهم آورد.
ما پیشنهاد میکنیم تا در روز های گرم از آیس کافی ژاپنی استفاده کنید.
در این مقاله سعی بر این داشته ایم تا بتوانیم طرز تهیه آیس کافی ژاپنی را برای شما عزیزان آموزش دهیم.
مراحل طرز تهیه آیس کافی ژاپنی
مرحله ی اول
ریختن قالب های یخ در قوری
برای درست کردن آیس کافی ژاپنی به 170 گرم قالب یخ نیاز دارید.
قبل از تهیه قهوه یخ ها را درون قوری میریزیم.
هنگامی که قهوه بعد از فیلتر شدن درون قوری ریخته شود ، توسط یخ های موجود درون قوری خنک خواهد شد.
مرحله ی دوم
آسیاب کردن قهوه و ریختن قهوه بر روی فیلتر
ما به شما عزیزان پیشنهاد میدهیم که برای تهیه ی آیس کافی ژاپنی از 30 الی 40 گرم دانه ی قهوه ی تازه استفاده کنید.
برای استفاده از دانه قهوه در تهیه آیس کافی ژاپنی ، درجه ی آسیاب باید مدیوم باشد.
پس از آسیاب کردن مدیوم دانه قهوه آن را درون فیلتر دستگاه هاریو وی شصت برزید.
مرحله ی سوم
ریختن آب به صورت یکنواخت
دمای آب برای دم آوری قهوه باید در حدود 90 درجه ی سانتی گراد باشد.
به طوری که حدودا بعد از گذشت دو دقیقه آیس کافی سرد میشود و آماده ی نوشیدن میگردد.
برای تهیه آیس کافی ژاپنی به حدود 300 گرم آب نیاز مند است که با مجموع یخ های آب شده حجمی حدود نیم لیتر پیدا میکند.
در ابتدا مقدار کمی آب داغ را پودر قهوه میریزم تا تمامی سطوح را در بر گیرد.
سپس لازم است 30 ثانیه صبر کنید تا گاز CO2 ، که از ترکیب واکنش اولیه ترکیب آب با قهوه بوجود می آید خارج شود.
بعد از گذشت 30 ثانیه ، توجه داشته باشید که آب را به صورت آرام و یکنواخت بر روی پودر قهوه برزید.
همچنین شما عزیزان این نکته را در نظر داشته باشید که آب داغ را به هیچ عنوان به صورت مستقیم بر روی فیلتر نریزید و همچنین توجه داشته باشید که دمای آب حدود 94 درجه ی سانتی گراد باشد.
در هنگام ریختن آب سعی کنید که آب را از مرکز شروع به ریختن کنید و سپس به سمت کناره ها بروید.
مرحله ی چهارم
تکان دادن
بعد از زیختن یخ ها بر روی قوری ، قوری را به آرامی بچرخانید و حرکت دهید تا یخ ها آب بشوند و نوشیدنی به دست آمده خنک شود.
مرحله ی پنجم
مصرف آیس کافی ژاپنی و لذت بردن از آن
هنگامی که آیس کافی ژاپنی با مقدار زیادی از یخ خنک شود ، حال نوشیدنی آماده ی استفاده در روز های داغ تابستان میباشد.
حرف آخر
در انتها توجه داشته باشید که نوع قهوه ی استفاده شده در آیس کافی ژاپنی ، دمای آب و زمان دم کشیدن آن ، از جمله مواردی هستند که بر روی عطر و طعم آیس کافی ژاپنی تاثیر گذار میباشد.
شما خریداران و مصرفکنندگان دانههای قهوه در ایران میتوانید دانه مرغوب قهوه را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23
شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران
خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی حتی بعد از ارسال
قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید
ارسال بار به تمامی نقاط ایران
امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید