مقالات
چند روش برای تهیه قهوه ای سالم تر
در این مطلب سعی داریم تا چند نکته برای درست کردن قهوه ای سالم تر برای شما عزیزان گرداوری نماییم تا شما عزیزان بتوانید هنگام درست کردن قهوه ، قهوه ای سالم تر را نوش جان نمایید. پس در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید .
-
خودداری از مصرف قهوه از ساعت 19 به بعد
یکی از دلایل اصلی که سبب شده تا قهوه برای انسان بسیار لذت بخش باشد این است که ، قهوه سبب میشود تا بدن انرژی بگیرد از این رو خستگی بدن حس نمیشود و قهوه سبب میشود تا بدن انسان هوشیار تر شود .
اما همین ویژگی قهوه سبب شده تا اگر قهوه در ساعات پایانی روز مصرف شود ، باعث کم خوابی و بی حوصلگی گردد .
کمبود خواب نیز در بدن باعث بروز برخی از مشکلات میشود.
از این رو بهتر است تا در ساعات پایانی روز از قهوه استفاده ننمایید اما اگر مایل هستید و یا مجبورید از قهوه استفاده کنید ، بهتر است که از قهوه دی کف یا همان قهوه بدون کافئین استفاده نمایید ؛ همچنین میتوانید از چای که دارای کافئن کمتری میباشد استفاده کنید.
اما به طور کلی بهتر است از ساعت 19 به بعد از خوردن قهوه پرهیز نمایید .
-
شکر را از قهوه ی خود حذف نمایید
تبدیل کردن قهوه به یک نوشیدنی کاملا مضر و سمی کار بسیار آسان و راحتی میباشد . تنها کافیست تا با اضافه کردن شکر به قهوه ی خود آن را به یک نوشینی کاملا مضر تبدیل نمایید .
شکر میتواند در بدن موجب بروز برخی بیماری ها همانند دیابت و چاقی مفرط بشود .
از این رو پیشنهاد میکنیم که اگر نمیتوانید به طور کامل از شکر استفاده نکنید از گیاه استویا و یا گیاه شکر برگ استفاده کنید .
-
از برند های معروف استفاده نمایید
همانند دیگر مواد غذایی ، کیفیت قهوه به روش کشت و چگونگی فراوری آن برمیگردد. از این رو پیشنهاد میشود که سعی کنید از قهوه های ارگانیگ و یا حداقل از برند های معتبر و معروف قهوه استفاده نمایید. اگر نمیدانید که به چه قهوه ای ارگانیک گفته میشود بهتر است تا مقاله ی قهوه ارگانیگ چیست را مطالعه نمایید .
-
از شیرین کننده های مصنوعی استفاده نکنید
به نظر می آید که استفاده از شیرین کننده های مصنوعی به جای شکر ایده ی خوبی باشد اما شواهد چیز دیگری را نشان میدهند .
مطالعات نشان داده اند که مصرف شیرین کننده های مصنوعی تاثیر منفی بر روی سلامت انسان دارد .
از این رو ما دوباره به شما عزیزان پیشنهاد میکنیم تا از گیاه استویا و یا شکر برگ استفاده نمایید . استفاده از این دو ماده سبب میشود تا علاوه بر خوشمزه تر کردن قهوه ، به سلامت بدنتان نیز کمک نماید .
-
افزودن دارچین به قهوه
دارچین یک گیاه بسیار خوش بو و مقوی میباشد که میتواند به خوبی با قهوه مخلوط شمد و عطر و طعم خوبی را به وجود بیاورد .
تحقیقات نشان داده اند که گلوکز میتواند موجب کاهش کلسترول خون شود.
همچنین اگر به یک رایحه ی متفاوت نیاز دارید بهتر است که از قهوه استفاده نمایید ؛ مطمئنن شگفت زده خواهید شد .
-
از لبنیات های کم چرب مصنوعی استفاده ننمایید
موادی که در لبنیات های کم چرب مصنوعی مورد استفاده قرار میگیرد برای سلامتی انسان مضر میباشد .
همچنین مطالعات نشان داده اند که استفاده از لبنیات کم چرب ، احتمال چاقی را نیز بالا میبرد و استفاده از لبنیات پرچرب موجب چاقی زیاد ، نمیشود.
-
مقداری کاکائو به قهوه خود اضاقه نمایید
کاکائو دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان میباشد از این رو میتواند به سلامت انسان کمک زیادی بکند .
همچنین مصرف کاکائو میتواند از بوجود آمدن برخی بیماری های قلبی جلوگیری نماید .
با اضافه کردن مقداری کاکائو به قهوه خود میتوانید رایحه ی بسیار خاص و طعمی بسیار دلچسب را به دست آورید .
البته در نظر داشته باشید که برای به دست آوردن این خواص باید از کاکائو با درصد خالصیت بالا استفاده نمایید .
-
از فیلتر های کاغذی استفاده نمایید