نسکافه کلاسیک (قهوه فوری کلاسیک)
نسکافه کلاسیک ، با کیفیت عالی و عطر و بویی خوب یکی از نسکافه های معتبر در بازار ایران است .
نسکافه کلاسیک ، تولید کشور برزیل می باشد.
نسکافه ، همان قهوه فوری و آماده است .
نسکافه ، از نظر خواص فرقی با قهوه فوری ندارد .
ماده اصلی موجود در قهوه ، کافئین است .
قهوه فوری کلاسیک مولتی کافه ، قهوه خالص است که فرآیندهایی روی آن انجام دادن که باعث شود به طور فوری آن را تهیه و قابل سِرو کرد .
جالب است بدانید:
مولتی کافه یک نام تجاری از شرکت «صنایع قهوه پارت سازان» است که تنها تولیدکننده قهوه فوری در ایران و بزرگترین تولیدکننده در سطح خاورمیانه است. این مرکز در سال 1388 کارش را بهصورت رسمی شروع کرده است.
قهوه فوری کلاسیک ، هیچ گونه مواد افزودنی ندارد .
قهوه خالص ، کالری ندارد . پس می توانید آن را با افزودنی های مانند کِریمر یا شکر مخلوط کنید .
قهوه فوری ، کاهش دچار شدن به سرطان مثانه و دیابت نوع دوم می شود .
قهوه فوری ، باعث افزایش جذب آهن بیشتری می شود .

انواع قهوه فوری
قهوه فوری دارای انواع زیادی است مانند :
اسپرسو (Espresso)،کاپوچینو (Cappuccino)،لاته (Latte)،آمریکانو (Americano)،کورتادو/جیبرالتار (Cortado/Gibraltar)،ماکیاتو (Macchiato)،کافه او له (Café au Lait)،فلت وایت (Flat White)،کولد برو (Cold Brew)،آیسد کافی ژاپنی (Japanese Iced Coffee)،آیسد کافی (Iced Coffee)،پور اُور (Pour Over)،موکا (Mocha)،فراپوچینو (Frappucino)
روش تهیه قهوه فوری کلاسیک
قهوه فوری ، را به صورت تجاری به دو روش خشک کردن پاششی و خشک کردن انجمادی تولید می کنند که با دادن رطوبت به آن ها آماده به مصرف می شود .
قهوه فوری ، به صورت مایع غلیظ هم تولید می شود که به اصطلاح دیگر قهوه محلول نام دارد .
قهوه فوری ، در ایران به نام نسکافه ( نشانی تجاری برای انواع قهوه فوری متعلق به شرکت نستله ) میشناسند .
قهوه فوری ، دارای مزایای خوبی نسبت به دانه قهوه می باشد . که به برخی از این مزایا می توان به وزن کم ، حجم کم و سرعت آماده سازی آن نسبت به دانه های قهوه اشاره کرد .
قهوه فوری ، در مکان خشک نگهداری می شود تا فاسد و پوسیده شدن آن به تاخیر بیافتد .
قهوه فوری ، توسط دیدید استرنج در سال 1890 در شهر ایندرکارگیل نیوزلند اختراع شد .
تفاوت نسکافه گلد و کلاسیک
قهوه فوری تجاری ، به سه نوع می باشد مثل :
- قهوه فوری کلاسیک Agglomeratrd coffee
- قهوه فوری گلدFreez dried coffee
- قهوه فوری پودری
تفاوت میان نسکافه گلد و کلاسیک به روش فرآوری آن مربوط می شود ، که به تفاوت های طعمی ، ظاهری آن ختم می شود .

روش فرآوری نسکافه کلاسیک
فرآوری نسکافه کلاسیک، به حرارتی بودن روش خشک کردن آن می توان اشاره کرد . که دچار طعم تلخ در نسکافه کلاسیک می شود .
روش فرآوری نسکافه گُلد
فرآوری نسکافه گُلد ، به روش انجماد خشک صورت می گیرد . که در حفظ عطر و طعم آن بسیار موثر است .
قهوه گُلد دارای ، رنگ طلایی و طعمی ملایم تر نسبت به نسکافه کلاسیک دارد .
اما هر دو نوع این نسکافه ها هر تفاوتی هم با یکدیگر داشته باشند بسیار محبوب بوده و می توان گفت جزء پرمصرف ترین و دوست داشتنی ترین پودرهای نوشیدنی فوری به حساب می آید .
خرید قهوه کلاسیک
شما خریداران و مصرف کنندگان دانههای قهوه در ایران میتوانید دانه مرغوب قهوه را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
شماره تماس : 09129780370 محمد مهرسام
اینستاگرام : mehrsam_coffee@
وب سایت : www.coffeeirani.ir
آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23
شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران
خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی
حتی بعد از ارسال
قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید
ارسال بار به تمامی نقاط ایران
امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید