انواع دانه قهوهمقالات
قهوه چیاپاس مکزیک
قهوه چیاپاس ، یکی از گونه های عربیکا می باشد.
قهوه چیاپاس ، در بسته بندی های 250 گرمی پاکت شکل که دارای سوپاپ می باشد به بازار عرضه می شود.
قهوه چیاپاس ، به مدت کوتاهی توسط شرکت استارباکس آمریکا تولید و عرضه می شد.
چیاپاس (Chiapas) ، جزء یکی از ایالت های جنوبی کشور مکزیک می باشد.
چیاپاس ، یک منطقه ای با خاک غنی شده آتش فشانی است.
چیاپاس ، 1400 متر بالاتر از سطح دریا می باشد ، که یک منطقه مطلوب برای کشت دانه های شگفت انگیز قهوه به حساب می آید.
آب و هوای گرمسیری چیاپاس ، در جنوب مکزیک برای رشد قهوه ایده آل است و قهوه این ناحیه به طعم ظریف و ملایم، اسیدیته تند و غنی با بادی ملایم تا متوسط شناخته شده است.
قهوه چیاپاس ، به خصوص در نواحی کوهستانی جنوب شرقی و منطقه سوکونوسکو در نزدیکی مرز گواتمالا کیفیت خوبی دارد و با نام قهوه تاپاچولا نیز شناخته شده است. آتشفشان های این منطقه خاک حاصل خیزی داشته و نقش مهمی در خوش طعم شدن قهوه ایفا می کنند به طوری که گفته شده طعم قهوه چیاپاس با کیفیت با طعم قوی و پیچیده قهوه گواتمالا برابری می کند.
ارتفاع رشد قهوه در این نواحی حدود 1400 متر بالاتر از سطح دریا می باشد.
انواع قهوه مکزیک با توجه به ارتفاع ناحیه ای که در آن رشد می کند کیفیت های متفاوتی دارند، نواحی جنوبی مکزیک از جمله چیاپاس، وراکروز و اوهاکا اصلی ترین مناطق تولید قهوه در مکزیک می باشند.
گونه های گیاهی قهوه که در مکزیک رشد می کنند عمدتا بوربن، کاتورا، ماراگوجیپه و موندو نوو هستند.
ویژگی های طعمی و عطری قهوه چیاپاس
قهوه چیاپاس مکزیک ، دارای طعم ترد و واضع می باشد.
قهوه چیاپاس ، درجه رُست این قهوه مدیوم می باشد.
قهوه چیاپاس مکزیک ، دارای اسیدیته ی ملایم و دل انگیز است.
قهوه چیاپاس ، عطری گیاهی و ته مزه ای کاکائویی دارد.
قهوه چیاپاس مکزیک ، کیفیت بالایی دارد و معمولا با روش پردازش مرطوب به دست می آید.
مشخصات کلی قهوه چیاپاس مکزیک
-
نوع : عربیکا
-
اسیدیته : ملایم
-
عطر : قوی
-
طعم : آجیلی و گاهی شکلاتی
-
درصد برشته شدن : مدیوم رُست
-
کافئین : نسبتا بالا
-
ارتفاع از سطح دریا : 1400 متر بالا تر از سطح دریا