انواع دانه قهوهمقالات
دانه قهوه مکزیک ؛ خرید و فروش عمده قهوه مکزیک
دانه قهوه مکزیک در از نظر تولید ، صادرات و محبوبیت در بین تمامی دانه های قهوه در دنیا رتبه هشتم را دارد. در حال حاضر نیز میتوان گفت مکزیک یکی از اصلی ترین صادر کننده های قهوه به آمریکا به شمار می آید. بیشتر قهوه هایی که در مکزیک کشت میشوند عربیکا میباشد و عمدتا در منطقه های مرکزی و شمالی مکزیک کشت میشوند.
منطقه های مکزیک که قهوه در آنجا تولید و کشت میشود عبارت اند از :
-
سوکونوسکو (soconusco)
-
چیاپس (Chiapas)
در اواخر قرن 18 میلادی قهوه به کشور مکزیک راه یافت و مکزیک توانست در سال 1870 صادرات این محصول را آغاز کند.
معروف ترین قهوه هایی که در مکزیک کشت و تولید میشوند عبارت اند از :
-
آلتورا (altura)
-
پلوماکویس ته پک (pluma coixtepec)
-
لیکوئیدامبر ام اس (liquidambar MS)
تاریخچه دانه قهوه مکزیک
در اوایل قرن 18 میلادی کشت قهوه در این کشور آغز شد و بعد از گذشت یک قرن منطقه ای به نام چیاپس در مکزیک به یکی از منطقه های اصلی در کشت قهوه در این کشور تبدیل شد.
امروزه حدودنیم ملیون نفر از کشاورزان در مکزیک بر روی زمین های قهوه فعالیت میکنند ؛ فرهنگ این مزرعه داران باعث شده تا عطر و مزه قهوه هرکدام از مزرعه ها با دیگری تفاوت داشته باشد و همین امر سبب شده تا مکزیک بتواند از نظر تنوع عطر و طعم قهوه بسیار متنوع باشد.
با اینکه صتعت قهوه در این کشور توانسته فرصت های شغلی زیادی را فراهم آورد اما کاهض قیمت قهوه در یک بازه زمانی باعث شد تا بسیاری از مزرعه داران و کسانی که بر روی مزارع قهوه کار میکردند کار خود را رها کرده و به کشور های دیگر از جمله آمریکا مهاجرت کنند.
عطر و طعم قهوه مکزیک
دانه قهوه ای که در مکزیک کشت میشود عموما دارای کیفیت بالا و مرغوبی است. طعم قهوه مکزیک عموما ساده و میوه ای مانند است و دارای بادی خشک و اسیدی میباشد. اسیدیته این قهوه نسبتا بالا میباشد و میتوان گفت که اگر به دنبال یک فنجان قهوه با اسیدیته بالا میباشید قهوه مکزیک میتواند یک گزینه و انتخاب بسیار مناسب برای شما باشد.
هرچند قهوه هایی که در ارتفاعات مکزیک رشد میکنند از نظر طعم شبیه به قهوه های با کیفیت گواتامالا میباشند. در نظر داشته باشید که قهوه چیاپس مکزیک طعم میوه ای تری نسبت به دیگر مناطق و قهوه مکزیک دارد. این قهوه دارای طعمی روشن است و مزه ای شبیه به هلو و نیشکر دارد.قهوه های این منطقه به شما فنجانی سبک اما در عین حال با اسیدیته ای مناسب در اختیار شما قرار میدهد.
در منو های اسپشیال قهوه های آمریکا بیشتر قهوه هایی که مشاهده میشود، قهوه مکزیک میباشد. قهوه مکزیک دارای کیفیت و مرغوبیت بالایی هستند اما با این حال چند آژانس کنترل کیفیت بر روی بهترین قهوه مناطق مکزیک نظارت میکند تا کودهای شیمیایی مضر و دیگر مواد موجب پایین آوردن کیفیت قهوه نشود.
بعضی از برترین و با کیفیت ترین قهوه های صادراتی مکزیک عبارت اند از :
-
سنتاکاتریانا
-
لیکویدامبر
-
جرمنیا
-
ایرلندیا
-
هامبورگو