انواع دانه قهوهمقالات
دانه قهوه نیکاراگوئه
دانه قهوه نیکاراگوئه یکی از اصلی ترین محصولاتی تولیدی و صادراتی این کشور به شمار می آید. بیشتر قهوه های تولیدی در کشور نیکاراگوئه را قهوه عربیکا تشکیل میدهد. دانه قهوه نیکاراگوئه بیشتر در مراتع کوهستانی این کشور رشد میکنند. قهوه در کشور نیکاراگوئه در ارتفاعات بالای 800 متر از سطح دریا و نواحی های کوهستانی که دارای خاک حاصلخیز میباشد رشد میکند.
تاریخچه قهوه دانه قهوه نیکاراگوئه
تولید انبوه دانه قهوه نیکاراگوئه در سال 1850 آغاز شد و حدود 30 سال بعد از آن به اوج خود رسید ؛ به طوری که توانست به مهمترین محصول کشاورزی این کشور تبدیل شود. در شروع اوایل قرن 20 دولت نیکاراگوئه تصمیم گرفت تا شرایط و امکانات ویژه تری را برای کشاورزانی که قهوه تولید میکنند اعمال کند و از این رو کشاورزان را به سمت تولید قهوه سوق دهد.
سرانجام و نتیجه ی تمام این کارهایی که انجام شد باعث شد تا بعد از مدتی مقدار زیادی از زمین های کشاورزی کشور نیکاراگوئه به قهوه اختصاص یابد. اما نداشتن امکانات مناسب برای حمل و نقل و جابجایی قهوه سبب شد تا کشاورزان مشکلات زیادی برای گسترش کشت قهوه و رساندن قهوه هایشان به بازار جهانی داشته باشند.
در گذشته بیشتر قهوه نیکاراگوئه به اروپا صادر میشد و اروپاییان از آن قهوه بیشتر استفاده میکردند اما امروزه قهوه نیکاراگوئه تقریبا در سراسر جهان طرفداران خاص خود را پیدا کرده است.
منطقه های رشد دانه قهوه نیکاراگوئه
بهترین منطقه های رشد قهوه نیکاراپوئه عبارت اند از :
-
ماناگوا (Managua)
-
سن مارکو (San marcos)
-
دیریامبا (diriamba)
-
گراندا (Granda)
-
جینوتپه (jinotepe)
-
چنتالس (Chontales)
-
دریاچه نیکاراگوئه (Nicaragua lake)
-
نواسگوویا (nueva Segovia)
خوب بود❤🖒