قهوه سئولاوسی و مشخصات آن
قهوه سئولاوسی (Sulawesi) به دلیل داشتن گیاهان ابریشمی ، اسیدیته متوسط و صاف بودن در صنعت قهوه شناخته شده است.
قهوه سئولاوسی دارای طعم ادویه ای ، دارچین و هل و گاهی اوقات...
دانه قهوه کنگو و مشکلات صادرات آن
دانه قهوه کنگو اغلب از گونه قهوه عربیکا می باشد که دارای اسیدیته متوسط است.
منطقه مهمی که قهوه کنگو در آن رشد می کند منطقه کیوو می باشد.
قهوه کنگو در ارتفاعات بالا...
دانه قهوه میانمار و مشخصات آن
دانه قهوه میانمار را در گذشته به نام قهوه بُرمه می شناختند. قهوه سنتی این کشور قهوه ربوستا بوده است که امروزه تولید چشمگیری در تولید قهوه عربیکا با کیفیت داشته است....
قهوه لیبریکا یا قهوه لیبریایی (Liberica Coffee)
قهوه لیبریکا یا قهوه لیبریایی یکی از گیاهان گلدار خانواده روناسیان (Rubiaceae) می باشد.
گیاه قهوه دارای سه گونه متفاوت می باشد که این سه گونه عبارت اند...
روش های ترکیب قهوه با یکدیگر
روش های ترکیب قهوه ! در هنگام خرید قهوه اگر دقت کرده باشید ، بیشتر قهوه ها به صورت ترکیب هستند.
از این رو یکی از سوال هایی که پیش می آید این است که اگر یک قهوه به تنهایی...
دانه قهوه ترینیداد و توباگو
دانه قهوه ترنیداد و توباگو در مناطق تپه ای ترینیداد و توباگو توسط چندین شرکت و کشاورزان کوچک پرورش می یابد.
این صنعت در سالهای اخیر به دلیل بیماری ها و آفات قهوه ، شیوه...
فرنچ پرس و مشخصات آن
فرنچ پرس ، یک وسیله ای با مکانیزم کاملا ساده و کاربردی محسوب می شود.
فرنچ پرس ، برای دم آوری چای ، دمنوش ، قهوه و حتی کف شیر استفاده می شود.
فرنچ پرس ، دارای یک مخزن ، صافی ،...