logotype
  • خانه
    • home1صفحه اصلی 1
    • همکاران ما
  • آموزش
  • فروشگاه
  • مقالات
  • درباره ما
    • به زودی
  • تماس با ما
    • برگه 404
ارتباط با ما
لگو انحصاری برند حال و هوا
  • خانه
    • home1صفحه اصلی 1
    • همکاران ما
  • آموزش
  • فروشگاه
  • مقالات
  • درباره ما
    • به زودی
  • تماس با ما
    • برگه 404
ارتباط با ما
  • خانه
    • home1صفحه اصلی 1
    • همکاران ما
  • آموزش
  • فروشگاه
  • مقالات
  • درباره ما
    • به زودی
  • تماس با ما
    • برگه 404
logotype
logotype
  • خانه
  • مقالات
  • آموزش
  • فروشگاه
  • درباره ما
  • تماس با ما
لیست وبلاگ
خانهلیست وبلاگ
رست قهوه
مقالات
آگوست 8, 2025به وسیله mehrsam0 نظر

آموزش رست قهوه و تاثییرات رست بر روی قهوه

آموزش رست قهوه و تاثییرات رست بر روی قهوه آموزش رست قهوه ! اگر میخوایید که به صورت یک رست کننده حرفه ای فعالیت نمایید و به یک رست مَن حرفه ای تبدیل شوید ، بهتر است که این مطلب را با دقت مطالعه...
بیشتر بخوانید
قهوه سرد
آموزشانواع طرز تهیه نوشیدنی قهوهمقالات
آگوست 8, 2025به وسیله mehrsam0 نظر

قهوه سرد(آیس کافی) و دانستنی های مرتبط به آن

قهوه سرد(آیس کافی) و دانستنی های مرتبط به آن قهوه سرد یا آیس کافی، یک روش مناسب دم کردن قهوه برای افرادی است که معده‌ای حساس دارند. بسیاری از مردم از یک لیوان آیس کافی بیشتر از یک فنجان قهوه داغ لذت...
بیشتر بخوانید
قهوه بوربون
انواع دانه قهوهمقالات
آگوست 9, 2025به وسیله mehrsam0 نظر

قهوه بوربون سانتوس معروف ترین قهوه در برزیل

قهوه بوربون سانتوس قهوه بوربون سانتوس معروف ترین قهوه در برزیل است. قهوه سانتوس برزیل به روش خیس فراوری می شود. قهوه سانتوس زیرا از طریق راه های بندری به مناطق دیگر صادر می شود نامش را از بندر سانتوس...
بیشتر بخوانید
چای ماسالا
آموزشچای ماسالامقالات
آگوست 9, 2025به وسیله mehrsam0 نظر

چای ماسالا و طرز تهیه آن

چای ماسالا و طرز تهیه آن چای ماسالا جز قدیمی ترین نوشیدنی های گرم، دست ساز بشریت است. بر اساس شواهد تاریخی بالای 5 هزار سال پیش چای ماسالا در مناطق آسیای جنوبی مثل کشور های هند و سریلانکا به صورت گرم...
بیشتر بخوانید
نسکافه کلاسک
مقالات
آگوست 9, 2025به وسیله mehrsam0 نظر

نسکافه کلاسیک (قهوه فوری کلاسیک)

نسکافه کلاسیک (قهوه فوری کلاسیک) نسکافه کلاسیک ، با کیفیت عالی و عطر و بویی خوب یکی از نسکافه های معتبر در بازار ایران است . نسکافه کلاسیک ، تولید کشور برزیل می باشد. نسکافه ، همان قهوه فوری و آماده...
بیشتر بخوانید
قهوه بلیز
انواع دانه قهوهمقالات
آگوست 9, 2025به وسیله mehrsam0 نظر

قهوه بلیز و منطقه جغرافیایی این کشور

قهوه بلیز و منطقه جغرافیایی این کشور قهوه بلیز در کشور بلیز که یک کشور آمریکای مرکزی است که بین کشور مکزیک تا شمال و گواتمالا به غرب و جنوب و دریای زیبای کارائیب به شرق واقع شده است. قهوه در بلیز به...
بیشتر بخوانید
انواع دانه قهوهمقالات
آگوست 10, 2025به وسیله mehrsam0 نظر

قهوه سیدامو اتیوپی – محبوب ترین قهوه در آفریقا

قهوه سیدامو اتیوپی سیدامو در اتیوپی یکی از مناطق خوب برای کشت قهوه به حساب می آید. قاره آفریقایی از زمان های دور جز بهترین مناطق برای کشت قهوه بوده و به حساب می آید. دانه قهوه سیدامو یکی از مناطق خوب...
بیشتر بخوانید
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • …
  • 22
نوشته‌های تازه
  • فرآیند واش قهوه و بررسی روش شسته‌شده و نقش آن در شفافیت طعمی
  • فرآیند پولیش و وت‌پلیش قهوه چیست؟ بررسی علمی اثر پرداخت دانه بر طعم، رست و کیفیت نهایی
  • قهوه قجری چیست؟طعم و احیای دوباره یک نوشیدنی اصیل ایرانی
  • آنتی‌اکسیدان قهوه چیست؟22نقش آنتی‌اکسیدان‌ها در سلامت و عملکرد بدن
  • قهوه نسل سوم؛انسان و آگاهی در دنیای قهوه تخصصی
آخرین دیدگاه‌ها
  • فرهاد در قهوه زیمبابوه و مشخصات کلی آن
  • محبوبه در قهوه سالوادور و گونه این قهوه
  • اشکان در قهوه ونزوئلا و مشخصات این قهوه
  • علیرضا در دانه قهوه ترینیداد و توباگو
  • فرهاد در قهوه زیمبابوه و مشخصات کلی آن

صندوق پستی

ما در تلگرام هستیم

تماس باما

خانه

فروشگاه

مقالات

درباره ما

تماس با ما

تمامی حقوق مربوط به شرکت عقاب سبز مهرسام است

Telegram-planeInstagram