قهوه سالوادور و گونه این قهوه
قهوه سالوادور که با گواتمالا و هندوراس مرز مشترک دارند و دارای طعم و اسیدی نسبتا بی نظیری هستند. سالوادور یا جمهوری سالوادور کوچکترین و پرجمعیت ترین کشور منطقه آمریکای...
قهوه اکوادور و داشتن امتیازات بالا این کشور
قهوه اکوادور به طور خلاصه دارای اسیدیته متوسط با جنس دانه سخت ، عطر و طعمی قابل پیش بینی مانند قهوه های آمریکای جنوبی و قهوه های مرکزی دارد.
در اکوادور...
تمپر قهوه چیست و چگونگه از آن استفاده میشود؟
میتوان گفت که تمپر قهوه یکی از مهمترین مراحل تهیه قهوه اسپرسو میباشد.
تمپر قهوه یک وسیله بسیار کارآمد برای درست کردن یک قهوه اسپرسو عالی میباشد که سبب...
دانه قهوه نپال و تولید سالانه آن
دانه قهوه نپال یکی از لذیذ و خوشمزه ترین قهوه های جهان به حساب می آید.
منطقه نپال به دلیل بهبود روش های رشد و فراوری در سال های آینده می تواند تولید چشمگیری در صنعت...
قهوه ونزوئلا و مشخصات این قهوه
از آنجا که قهوه ونزوئلا به ندرت صادر میشود، سخت میشود این قهوه را در کافهها و فروشگاههای قهوه اسپشالتی پیدا کرد.
قهوه ونزوئلا عموما به نام منطقه و یا بندری که...
مقدار آسیاب قهوه چقدر است و قهوه را چه مقدار آسیاب نماییم؟
شاید این سوال برایتان پیش آمده که هنگام آسیاب دانه های قهوه ، قهوه را چه مقدار آسیاب نمایید؟
آیا هرچه آسیاب درشت تر باشد قهوه به دست آمده...
دانه قهوه ریو برزیل – قهوه ریو مینانس (Rio Minas)
برزیل به عنوان صادر کننده قهوه در جهان سهم 60 % قهوه جهان را به خود اختصاص داده است.
برزیل به عنوان یکی از بزرگترین تولید کننده در صنعت قهوه...