انواع دانه قهوهمقالات
قهوه چری وپی بی و آشنایی با ویژگی آنها
قهوه چری : این قهوه اساسا یک نوع قهوه هندی است که طرفداران زیادی در کشور هند دارد ،این دانه به صورت مدیوم روست می شود و برای قهوه های فرانسه و اسپرسو پیشنهاد می شود چری اساسا به میوه درخت قهوه که به شکل و رنگ البالو شباهت دارد گفته می شود قهوه چری قهوه ای است که میوه را از پوست جدا نکرده وبا پوست میوه خشک می شود. در این حالت عطر میوه بیشتر حس می شود و مزه ای شبیه به کاکائو پیدا می کند.
ویژگی های دانه قهوه چری
-
بادی بسیار بالا
-
بووعطر : متوسط روبه بالا
-
کافئین : بالا
-
ایجاد رنگ آلبالویی خاص
-
میزان تلخی :نسبتا زیاد
-
مناسب برای قهوه اسپرسو و فرانسه
با ترکیب دانه عربیکا با دانه قهوه چری شما می توانید به یک عطر و طعم و کافین در حد مطلوب و دوست داشتنی دست پیدا کنید که لذت نوشیدنی یک فنجان قهوه را در شما می تواند مضاعف کند شرکت عقاب سبز مهرسام بهترین دانه قهوه چری هند را با بالاترین کیفیت رست تولید و عرضه می نماید جهت هرگونه سوال و مشاوره و خرید در این زمینه شما میتوانید با شماره های شرکت و نیز با شماره 09129780370 (محمد مهرسام ) تماس حاصل فرمایید
قهوه پی بی چیست ؟
نام pb مخفف کلمه peaberry coffee است که به معنی دانه معیوب است ،دلیل این نام هم این است که در میوه گیلاس مانند قهوه دو عدد دانه قهوه وجود دارد که طی فرایندی به دو دانه تبدیل میگردد.حال اگر فرایند این گیاه به درستی انجام نگیرد دو دانه به یک دانه گرد و ناقص نبدیل می شود که در اصطلاح به آن دانه قهوه پی بی گفته میشود
این دانه هر کدام از خواص دو دانه را یکجا دارد و کافین دو دانه در یک دانه نهفته است. اضافه می گردد دانه ربوستای پی بی هند یکی از پر کافئین ترین ،غلیظ ترین و قوی ترین دانه موجود در بازار می باشد . رست دانه قهوه پی بی به صورت مدیوم بوده و دارای طعم ملایم و مناسب برای قهوه فرانسه و اسپرسو می باشد
ویژگی های دانه قهوه پی بی
-
میزان عطر و بو : متوسط
-
میزان کافین : بسیار زیاد
-
غلظت :بسیار زیاد
-
میزان تلخی : متوسط
-
میزان ترشی : بدون ترشی
-
قابل استفاده برای اسپرسو و قهوه فرانسه