قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / مقالات / انواع طرز تهیه نوشیدنی قهوه / طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو

طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو

طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو

اسپرسو ماکیاتو یک روش تهیه قهوه در ایتالیا میباشد که توسط ترکیبات شیر و قهوه اسپرسو تشکیل میشود.

این قهوه دارای یک الی دو شات قهوه ی اسپرسو میباشد که به همراه یک لیوان شیر بخار زده و همچنین فوم شیر میباشد.

اسپرسو ماکیاتو یک اسپرسوی بسیار عالی میباشد که دارای یک فنجان کف شیر غلیظ میباشد.

شاید این سوال برایتان بوجود بیاید که تفاوت بین کافه لاته ، اسپرسو ماکیاتو و لاته ماکیاتو در چیست ؟

پاسخ این سوال بسیار کوتاه و جالب میباشد.

همه ی موارد ذکر شده در بالا ترکیبی از اسپرسو و شیر میباشند ؛ تنها تفاوت آنها در میزان و مقدار ترکیب شیر و اسپرسوی آنان میباشد.

مواد مورد نیاز برای تهیه قهوه اسپرسو ماکیاتو عبارت اند از :

  • یک فنجان قهوه اسپرسو عالی
  • نصف فنجان شیر تازه ی کم چرب
  • یک دستگاه اسپرسو ساز
  • ظرف مخصوص تهیه کف شیر ( پیچر )
  • دماسنج

اسپرسو ماکیاتو

 

مراحل طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو

مرحله ی اول : تهیه یک فنجان قهوه اسپرسو

برای تهیه قهوه اسپرسو ماکیاتو ابتدا باید یک قهوه ی غلیظ دوبل را توسط دستگاه اسپرسو ساز تهیه کرد.

برای تهیه اسپرسو سعی داشته باشید که از بهترین دانه های قهوه تازه رُست شده استفاده نمایید.

در نظر داشته باشید که برای تهیه یک فنجان قهوه اسپرسو انتخاب درجه آسیاب قهوه امری موثر در کیفیت قهوه میباشد.

 

مرحله ی دوم : درست کردن و تهیه کف شیر

در این قسمت ابتدا دستگاه اسپرسو ساز را روشن کنید تا آب و بخار سرد از داخل لوله خارج شود ، بعد از آن یک لیوان شیر تازه پرچرب را داخل پیچر ریخته و دماسنج را درون آن قرار دهید.

سپس بخارزن دستگاه را دوباره روشن کرده و پیجر را به صورت مورب در زیر نازل بخار بگیرید تا حجم شیر افزایش پیدا کند و دمایی بین 63 الی 65 درجه ی سانتی گراد به دست آورد.

بعد از انجام این کار تنها کف شیر را درون لیوان بریزید .

 

 

 

مرحله ی سوم : جدا کردن کف شیر از شیر بخار زده

در این مرحله میتوانید برای جدا کردن کف شیر از شیر بخار زده از قاشق استفاده نمایید.

بدین صورت که زمانی که دارید شیر و کف شیر را از درون پیچر درون ظرف دیگری میریزید ، با قاشق مانع از خروج کف شیر شده و بعد از جداسازی کامل کف شیر ، آن را درون فنجان اسپرسو بریزید.

 

مرحله ی چهارم : ترکیب کف شیر و قهوه با یکدیگر

در این مرحله کف شیر باقی مانده در پیچر را به آرامی درون فنجان قهوه اضافه کنید ؛ توجه داشته باشید که این کار را با عجله انجام ندهید و این کار را با صبر و حوصله ی زیاد انجام دهید.

 

مرحله ی پنجم ( مرحله آخر ) : تزئین

در مرحله ی اخر شما عزیزان متوانید برای افزایش رایحه ی اسپرسو ماکیاتو و تزئین آن از پودر کاکائو ، دارچین و یا هر چیز دیگه که متناسب با ذائقه و میل شما میباشد استفاده نمایید.

شماره تماس : 09129780370       محمد مهرسام

اینستاگرام و تلگرام : @mehrsam_coffee

 

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

مطلب پیشنهادی

دانه قهوه گواتمالا

قهوه گواتمالا – پر طرفدارترین قهوه دنیا

قهوه گواتمالا – پر طرفدارترین قهوه دنیا قهوه ، اصلی ترین محصول صادراتی کشور گواتمالا …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *