قهوه سالوادور و گونه این قهوه

قهوه ونزوئلا
قهوه ونزوئلا و مشخصات این قهوه
2020-02-05

قهوه سالوادور و گونه این قهوه

قهوه سالوادور که با گواتمالا و هندوراس مرز مشترک دارند و دارای طعم و اسیدی نسبتا بی نظیری هستند. سالوادور یا جمهوری سالوادور کوچکترین و پرجمعیت ترین کشور منطقه آمریکای مرکزی است.

کشور سالوادور جزء کشور هایی است که آتشفشان فعال دارد و حدود 23 آتشفشان فعال در این کشور وجود دارد.

بیشتر قهوه های کشت شده در سالوادور  عربیکا می باشد. که 80 درصد آن از گونه Bourbon و 15 درصد گونه Pacas و بقیه گونه ها از نوع Pacamara است.

قهوه سالوادور سبک است، اسیدیته کمی (طعم ترشی کم) دارد و عطر بسیار مطبوعی دارد. یکی از خصوصیات گیاه قهوه سالوادور این است که در سایه رشد میکند و زمان بیشتری طول میکشد که میوه آن برسد به همین علت شیرینی، عطر و طعم ها را بیشتر در خود جمع می کند.

مشخصات کلی قهوه سالوادور

گونه : عربیکا (catimor,pacas,Borboun)
عطر : شکلات
طعم : شکلات ، عسل ، بادام
غلظت : متوسط
اسیدیته : متوسط
فراوری : شسته شده ، آفتاب خشک
ارتفاع از سطح دریا : 1200 _1500 متر بالا تر از سطح دریا
دوره برداشت : اکتبر _ مارس
بدنه : گرد
مقدار کافئین : متوسط

قهوه سالوادور

مناطق مهم کشت قهوه سالوادور

مناطق زیادی در مشور کشور سالوادور، قهوه خیز می باشد که هر منطقه قهوه خاص خود را دارد و دارای عطر و طعم جدا خود را دارد.

قصد داریم در کافه ایرانی به برخی از این مناطق بپردازیم و عطر و طعم قهوه های این مناطق را برای شما عزیزان توضیح مختری بدهیم.

با کافه ایرانی همراه باشید.

Alotepec Metapan : اسیدیته متوسط ، طعم بالا
El Balsamo Quezaltepec : بدن کامل ، طعم زیاد ، اسیدیته متوسط
Tecapa Chinameca : بدن خوبی ، عطر و طعم بالا و عطر ، اسیدیته متوسط
Cacahuatique : اسیدیته بالا ، عطر زیاد ، بدن متوسط و طعم ملایم
Chicontepec : طعم بالا ، اسیدیته متوسط ، بدن کامل و عطر خفیف
Apaneca Ilamatepec : بدن کامل ، اسیدیته بالا ، عطر و طعم زیاد

گونه های گیاهی PACAMARA و PACAS PACAM EL SALVADOR

گونه Pacamara ترکیبی بین Pacas و Maragojipe است. اولین بار در سال 1958 در السالوادور پرورش یافت ، تصور می شود كه پاكامارا به منظور ایجاد انواع تیپیكا با دانه های قهوه بزرگتر ساخته شده است. قهوه گونه پاکاس در سال 1949 در السالوادور کشف شد و یک جهش طبیعی بوربون با Caturra است.

گونه گیاهی قهوه گیشا به تازگی به سالوادور معرفی شده است و ممکن است در سالهای آینده راه خود را به بازارهای قهوه برساند.

قهوه های ارگانیک سالوادور

در ارتفاعات غرب السالوادور غربی در تاکوبا سه تعاونی وجود دارد – La Concordia ، El Sincuyo و Las Colinas – که دارای قهوه هایی سایه افشان هستند و از کمپوست آلی برای پرورش گیاهان قهوه Arabica استفاده می کنند. مناطق تولید قهوه ارگانیک در السالوادور عبارت اند از :

ال بالسامو-کویتزالتپک
Aloptepec-Metapan
Apaneca-Lllamatepec
شیکونتپک
کاکاهواتیک

قهوه سالوادور

تولید قهوه سبز در سالوادور

در گذشته توانایی سالوادور برای تولید مداوم قهوه با کیفیت تحت تأثیر بی ثباتی سیاسی قرار گرفت. با این حال ، در سالهای اخیر سالوادور به دلیل داشتن توانایی تولید برخی از بهترین قهوه های تک عطر با منشاء خوشمزه ، شهرت خوبی کسب کرده است.

این قهوه ها فرآوری می شوند سپس فرایند صادرات توسط کارگزاران و توزیع کنندگان انجام می شود ، که با واردکنندگان قهوه سبز در کشورهایی مانند ایالات متحده و کانادا برای پاکسازی مشتریان و مدیریت فرایند حمل و نقل (به معنای واقعی کلمه ، از طریق کشتی ها) به صورت عمده – ظروف 45 هزار تومانی کار می کنند.

واردکنندگان قهوه سبز کیسه های 132 پوندی را در عمده فروشی های کوچکتر عمده لوبیای قهوه سبز غیر قابل شستشو جدا می کنند تا  دانه قهوه بتواند برای مارک ها و مخلوط ها بو داده شود.

تعدادی از انواع مختلف قهوه سبز در سالوادور پرورش داده می شوند.

Pacamara : از نظر جسمی یک میوه و دانه بزرگ است. بدن خوب ، عطر و اسیدی و طعم های استثنایی.

پااساس : از نظر جسمی برگهای بیشتری نسبت به درخت بوربون دارد. بدن ، عطر و اسیدیته عالی با طعم های خوب – باید بالای 1000 متر کشت شود.

Bourbon / Tekisic : از نظر جسمی دارای میوه و بذر بزرگی است – عملکرد بالایی ، برگهای معمولی ، متراکم تر از Pacamara. بدن عالی ، عطر و اسیدیته و خصوصیات متعادل تر.

Catimor : از نظر جسمی شبیه Pacas و مقاوم در برابر زنگ زدگی قهوه است. بیشترین بدن از تمام قهوه هایی که در سالوادور پرورش یافته اند ، شبیه به سارچیمور است.

سارچیمور : از نظر جسمی شبیه به پاكاس میباشد؛ مقاوم در برابر زنگ زدگی قهوه است و از ویژگی های آن بدن برجسته اش میباشد.

قهوه سالوادور

خرید قهوه سالوادور

شما خریداران و مصرف‌ کنندگان دانه‌های قهوه در ایران می‌توانید دانه‌ مرغوب قهوه  را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.

شماره تماس : 09129780370  محمد مهرسام

اینستاگرام : mehrsam_coffee@

وب سایت : www.coffeeirani.ir

آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23

شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران

خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی

حتی بعد از ارسال

قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید

ارسال بار به تمامی نقاط ایران

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

1 دیدگاه

  1. محبوبه گفت:

    من دو ساعته تو سایتتونم و فقط دارم لذت میبرم ،لایک

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *