دانه قهوه ترینیداد و توباگو

قهوه سئولاسی
قهوه سئولاوسی و مشخصات آن
2020-02-02
قهوه زیمباوه
قهوه زیمبابوه و مشخصات کلی آن
2020-02-04

دانه قهوه ترینیداد و توباگو

 دانه قهوه ترنیداد و توباگو در مناطق تپه ای ترینیداد و توباگو توسط چندین شرکت و کشاورزان کوچک پرورش می یابد.

این صنعت در سالهای اخیر به دلیل بیماری ها و آفات قهوه ، شیوه های ناکارآمد کشاورزی و شرایط نامشخص اقتصادی کاهش یافته است.

جمهوری ترینیداد و توباگو در جنوب کارائیب در جنوب گرنادا و درست در ساحل شمال شرقی ونزوئلا واقع شده است.

تولید قهوه در ترینیداد و توباگو در سال 1985 دو هزار و 361 تن بود و این کاهش در سال 1999 از یک هزار تن کاهش یافت.

مزارع کوچک ترینیداد و توباگو انواع محصولات زراعی از جمله لوبیا ، برنج ، سیب زمینی ، نخود فرنگی و سایر سبزیجات و همچنین میوه هایی را که در بازار خانگی تهیه می شود ، پرورش می دهند.

شرکت های بزرگ در درجه اول محصولات صادراتی را پرورش می دهند و به طور معمول توسط یک متخصص اداره می شوند و تعداد زیادی از کارگران را استخدام می کنند.

شکر عمده ترین محصول تجاری ترینیداد و توباگو است و در چند املاک بزرگ و همچنین توسط هزاران مزارع کوچک با حدود دو سوم کل محصول تولیدی توسط دارایی های بزرگ پرورش می یابد.

مانند قهوه ترینیداد و توباگو ، تولید شکر کاهش یافته است.

به عنوان مثال در سال 1999 حدود 95000 تن شکر تولید شد در حالی که در سال 1961 250،000 تن تولید شده است.

قهوه توباگو

صنعت کاکائو ترینیداد و توباگو

در سال 1961 هئیت مدیره صنعت کاکائو و قهوه ترینیداد و توباگو ایجاد شد تا اطمینان حاصل شود که بهترین تنظیمات در مورد نحوه استفاده و درجه بندی و همچنین خرید ، فروش ، صادرات و بازاریابی قهوه ترینیداد و توباگو به درستی انجام شود.

این هیئت نظارت بر خرید دانه های قهوه Trinidad و Tobago و کاکائو از مزارع کوچک و متوسط دارد و به روند درجه بندی ، بسته بندی و صدور گواهینامه محصولات برای هر دو بازار محلی و همچنین بازار بین المللی که شامل صادرکنندگان و خریداران مجاز می باشد ، کمک می کند.

هیئت صنعت کاکائو و قهوه ترینیداد و توباگو همچنین یک طرح قیمتی را پوشش می دهد که محصولات را تحت پوشش قرار می دهد و بر کل صنعت نظارت دارد.

درجه بندی قهوه ترینیداد و توباگو

قهوه توباگو در سه درجه بندی به فروش می رسد که هرکدام ویژگی های خود را دارد که این سه درجه بندی عبارت اند از :

درجه 1 که میزان رطوبت این قهوه بالاتر از 12 درصد بوده است که دارای رایحه خوب و تمیز است و دارای دو درصد نقص تجاری است

. درجه11 قهوه دارای عطر و بوی خوب و ظاهری کامل است که بیش از شش درصد نقض تجاری است و میزان رطوبت آن نباید بالاتر از 12 درصد باشد.

درجه 111 همان رطوبت را دارد اما هشت درصد نقص تجاری دارد که بیشتر از 5 درصد را نمیتوان دانه قهوه دانست.

درجه 1V شامل دانه های قهوه زیر ساخته شده ترینیداد و توباگو است که دارای بیش از هشت درصد نقص تجاری است و قابل خریداری نیست.

نقص تجاری به عنوان دانه سیاه ، گیلاس ، دانه شکسته ، سنگ ، پوسته ، چوب ، دانه ی سفید و دانه آسیب دیده از حشرات تعریف می شود.

خرید قهوه توباگو

شما خریداران و مصرف‌ کنندگان دانه‌های قهوه در ایران می‌توانید دانه‌ مرغوب قهوه  را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.

شماره تماس : 09129780370  محمد مهرسام

اینستاگرام : mehrsam_coffee@

وب سایت : www.coffeeirani.ir

آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23

شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران

خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی

حتی بعد از ارسال

قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید

ارسال بار به تمامی نقاط ایران

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

1 دیدگاه

  1. علیرضا گفت:

    دمتون گرم ،واقعا لذت بردم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *