دانه قهوه بروندی و مشخصات آن
دانه قهوه بروندی مرغوب (Burundi) دارای طعم تمیز و لطیف و اسیدیته ی بالایی است.
از بررسی هایی که به روی قهوه بروندی انجام شده است نشان می دهد که این قهوه دارای طعم شیرین مانند توت شیرین و رایحه ایی از گل و عطر های توت هستند.
قهوه بروندی به دلیل داشتن طعم شیرین و تمیز و خصوصیات دیگر باعث می شود که این قهوه را با قهوه کشور همسایه یعنی قهوه رواندا به خصوص قهوه منطقه شمالی کایانزا مقایسه می شود.
مناطق رشد قهوه بروندی
کشور بروندی در حوضه آبریز رود نیل و کنگو قرار دارد.
بروندی یک کشور کوچک و بسیار کوهستانی است که بین مناطق کوهستانی آفریقای شرقی و آفریقای مرکزی قرار دارد،یعنی بین کشور همسایه رواندا و تانزانیا و جمهوری دموکراتیک کنگو واقع شده است.
کیفیت قهوه بروندی کاملا مشابه کشور همسایه خود یعنی رواندا است و مناطق که قهوه بروندی در این مناطق کشت و برداشت می شوند عبارت اند از :
بوبانزا (Bubanza)
کایانزا (Kayanza)
نگوزی (Ngozi)
کیروندو (Kirundo)
موینگا (Muyinga)
کاروزی (Karuzi)
کریمیرو (Krimiro)
مارو (Mwaro)
مورامویا (Muramvya)
بوروری (Bururi)
ماکامبا (Makamba)
در مرز غربی بروندی دریاچه تنگانیکا پایین ترین نقطه این کشور واقع شده است که 772متر از سطح دریا فاصله دارد و پر ارتفاع ترین منطقه در این کشور قله کوه ها است که به ارتفاع 2670 متر بالاتر از سطح دریا قرار دارد.
اغلب قهوه صادر شده کشور بروندی به میزان رشد و سخت بودن دانه قهوه این کشور بستگی دارد.
تاریخچه و شیوه کشت قهوه بروندی
کشت قهوه در بروندی در سال 1930 میلادی آغاز شد. قهوه توسط بلژیکی ها وارد این کشور شد.
اکثر قهوه بروندی از گونه قهوه عربیکا می باشد ، امروزه در کشور بروندی بیش از 800،000 خانواده مشغول کشت و برداشت قهوه هستند و در آمد خود را از قهوه در می آورند.
قهوه به طور عمده در مزارع های کوچک کشت و برداشت می شوند که این مالکان به طور متوسط حدود 250 درخت قهوه دارند.
تولید قهوه امروزه در کشور بروندی کاهش یافته است و دلیل آن بی ثباتی سیاسی این کشور است که اهمیت زیاد به صنعت قهوه نمیدهد.
گونه دیگر قهوه کشت شده در کشور بروندی قهوه بوربون است که حدود 25 میلیون از این گیاه موجود است که بیش از 60،000 هکتار از زمین های کشاورزی در این کشور زیر کشت این گونه قهوه می باشد.
به طور متوسط هر کشاورز بین 50 تا 250 گیاه قهوه را پرورش می دهد. کشور بروندی تولید کننده مقدار کمی قهوه ربوستا نیز است اما تولید عمده این کشور قهوه عربیکا می باشد.
قهوه های مرغوب بروندی در ارتفاعات بین 1250متر تا 2000 متر بالاتر از سطح دریا کشت و برداشت می شوند و اصلی ترین و مرغوب ترین قهوه تولید شده در این کشور قهوه بوربون می باشد که به روش خیس فراوری می شود.
فروش قهوه بروندی
قهوه بروندی قهوه محبوبی در صنعت قهوه یا بازار جهانی قهوه به حساب نمی آید اما با این حساب مقدار قابل توجهی قهوه خوشمزه را رشد داده و صادر می کند.
قهوه بروندی به صورت فله (ظروف 45000 پوندی( و کیسه های 132 پوندی تقسیم می شوند و به طور عمده به کسانی که کار رُست قهوه را انجام می دهند فروخته می شوند و بعد از رُست به مشتریان نهایی یعنی مصرف کنندگان فروخته میشود.
خرید قهوه بروندی
شما خریداران و مصرف کنندگان دانه های قهوه در ایران می توانید دانه مرغوب قهوه را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
شماره تماس : 09129780370 محمد مهرسام
اینستاگرام : mehrsam_coffee@
وب سایت : www.coffeeirani.ir
آدرس دفتر : خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23
شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران
خریدی مطمئن ،کیفیت بالا و پشتیبانی
حتی بعد از ارسال
قهوه را شرکتی ، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید
ارسال بار به تمامی نقاط ایران
امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید