دانه قهوه کوبا و مشخصات آن
دانه قهوه کوبا در کشور کوبا کشت میشود. کشور کوبا حدود دو قرن است که در صنعت قهوه تولید دارد.
قهوه ایی که در این کشور کشت و برداشت می شود گونه عربیکا با کیفیت می باشد.
به طور کلی قهوه کوبا یک قهوه با کیفیت که با طعم بسیار قوی می باشد خود را در صنعت قهوه نشان داده است.
قهوه سنتی کوبا به طور عمده به صورت دارک رُست و دانه های خرد شده به فروش می روند که اغلب برای تهیه اسپرسو و دستگاه اسپرسو بسیار مناسب می باشد.
قهوه کوبا، با تن واری متوسط و پیچیدگی بالا ، مانند دیگر قهوه های حوزه ی دریای کارائیب، اسیدیته ی پایین و طعم یادهای زمینی تر مانند شکلات و تنباکو دارد.
مناطق مهم کشت قهوه کوبا
یکی از مناطق مهم کشت قهوه کوبا بخش شرقی این کشور می باشد که این منطقه در کوه های سیرا ماسترا واقع شده است که دارای آب و هوا مناسب و خاک حاصلخیزی دارد که برای رشد قهوه بسیار مناسب است.
خاک این منطقه قهوه ای مایل به قرمز رنگ است که این خاک غنی از هوموس می باشد که اجازه رشد قهوه بدون استفاده از هیچ نوع کود شیمیایی را می دهد که این یک امتیاز عالی برای رشد قهوه ارگانیک و با کیفیت به حساب می آید.
که باعث شده است کشور کوبا از مشهوریت بالایی در قهوه ارگانیک برخوردار باشد.
قهوه کوبا در مناطق مختلفی کشت و برداشت می شود که برخی از این مناطق عبارت اند از :
یکی دیگر از مناطق اصلی قهوه در حال رشد در کوبا ، کوههای Escambray در مرکز کوبا است. در غرب قهوه در Guaniguanico و در شرق قهوه در کوههای Nipe و Sagua-Baracoa رشد می کند.
از مهمترین گونههای قهوه کوبایی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
قهوه کوبیتا (Cubita): با رایحهای مستکننده
قهوه سرانو (Serrano): عطری تند و تیز با طعمیاد کاراملی
استرِلا دل نورته (Estrella del Norte): تنواری سنگین و پسمزهای لطیف
روش کشت و برداشت قهوه کوبا
شهرهایی که در منطقه سیرا ماسترا وجود دارد دارای تاریخچه کشت قهوه با برداشت محصول به روش چیدن توسط کشاورزان توسط دست هایشان می باشد که کاملا ارگانیک بوده است.
بسیاری از گیاهان قهوه در کوبا در تپه های شیب دار رشد می کنند به همین دلیل کیسه های قهوه چیده شده را بر شانه خود گذاشته و بر روی قاطر بار زده و به مناطق خشک برده می شوند که به صورت نور مستقیم خورشید خشک شوند.
روش سنتی تهیه قهوه در بین کوهستان ها اینگونه می باشد که دانه های قهوه را پهن می کنند و در Pilone چوبی خرد می کنند.سپس قهوه را در آب گرم میریزند و با استفاده یک کیف دستی پارچه ای خرد می کنند.
کافه های معروف کشور کوبا
کافه آرکانخِل ،کافه اِلسکوریال ، کافه دِلوس آرتیستاس ، کافه فورتونا ، کافه فورتونا یو ، کوبا
لیبرو ، کافه گالری مامِن ، کافه آنخل یاکلین فومرو ، کافه نرودا ، اِل داندی
ویژگی های بازار قهوه کوبا
مشکلات در قهوه در کوبا شامل بارندگی بیش از حد و به دنبال آن خشکسالی و جاده های نامناسب است.
استفاده از قاطرها برای حمل و نقل و روشهای پردازش سنتی هنوز امری عادی است. جاده های ضعیف همچنین دسترسی به نیروی کار مورد نیاز مزارع قهوه مانع کشت بالای قهوه در این کشور می شود.
ایالات متحده واردات قهوه کوبا را تا سال 2016 ممنوع اعلام کرد ، هنگامی که رئیس جمهور باراک اوباما شروع به تسکین تحریم های تجاری با کوبا کرد.
برخی از شرکت ها دانه های قهوه را به عنوان قهوه کوبا بازاریابی می کردن وبه فروش می رساندند ، اما لوبیا از کشورهای دیگر وارد می شد و به فروش می رسید.
صنعت قهوه کوبا همچنان به تلاش خود می پردازد تا سودآور باشد ، گرچه روند صعودی قیمت قهوه احتمالاً برای کشاورزان و تولید قهوه فایده ای دارد.
با وجود تحمل بسیاری از مشکلات ، صنعت قهوه کوبا همچنان منبع غرور ملی این کشور به حساب می آید.
تاریخچه قهوه کوبا
قهوه در اواسط دهه 1700 به کشور کوبا معرفی شد و مقدار قابل توجهی قهوه به کشور اسپانیا صادر می شد.
کشت و تولید قهوه در کشور کوبا زمانی که کشاورزان فرانسوی از هائیتی فرار کردند و در کوبا شروع به کار کردند زیاد شد.
فروش قهوه در دهه 1820 از فروش قند در کوبا پیشی گرفت و در اوایل دهه1950 صادرات قهوه به 20،000 تن رسید.درسال 1956 در کوبا به دلیل انقلاب کردن مزارع قهوه ملی شد و باعث شد صنعت تولید قهوه در کوبا کاهش بیابد.
تولید قهوه همچنان در دهه 1960 و 1970 ادامه دار بود و در اواخر دهه 1970 و دهه 1980 افزایش یافت.
رشد اصلی قهوه در کوبا اتحاد جماهیر شوروی بود و با سقوط اتحاد جماهیر شوروی در سال 1990 صنعت قهوه کوبا باز از بین رفت.
قهوه کوبا در ایالت متحده
قهوه کوبا در ایالت متحده که در آن تعداد زیادی از ساکنان آمریکایی کوبایی ها هستند که حدود 1.4 میلیون نفر به ویژه در میامی و مناطق اطراف آن زندگی میکنند محبوب است.
قهوه کوبا در ایالت متحده یک صنعت بزرگ است که سالانه بیش از 100 میلیون دلار قهوه تولید می کند.
آینده قهوه کوبا
در همین حال ، صنعت قهوه کوبا به دلیل کمبود زیرساخت ها ، کمبود قهوه سازان با تجربه کافی و سایر مشکلات دست و پنجه نرم می کند.
همچنین ایجاد مشکل برای صنعت قهوه کوبا از شرایط نامساعد آب و هوایی بوده است.
تحقیقات مداوم در صدد تولید انواع گیاهی جدید قهوه است که باعث شکوفایی و همچنین تولید دانه های قهوه با کیفیت بالا در مناطق در حال رشد بی نظیر کوبا می شود.
کوبا تمرکز خود را بر صادرات لوبیا قهوه معتبر کوبا به بازارهای ژاپن به همراه ایتالیا ، فرانسه ، آلمان ، اسپانیا ، انگلیس ، سوئیس ، هلند و کانادا انجام داده است.
با این وجود ارزش کل صادرات قهوه کوبا صرفاً یک درصد از اقتصاد کوبا است که بطور قابل توجهی پایین تر از قبل از انقلاب کوبا هنگامی که حدود 4 درصد بود ، باقی مانده است.
ممنوعیت واردات قهوه به دلیل تحریم همه کالاهای کوبا در سال 1963 به مرحله اجرا درآمد.
گونه گیاهی قهوه کوبا عربیکا است و فصل برداشت آن از ژوئیه تا فوریه است.
CAFECITO – CAFE CUBANO نوشیدنی کوبایی سنتی
نوشیدنی “قهوه کوبایی” که به آن Cafecito ، Cafe Cubano یا اسپرسو کوبا نیز می گویند ، نوعی قهوه اسپرسو است که برای اولین بار پس از ظهور دستگاه های اسپرسو ایتالیایی در این کشور در کوبا توسعه یافت.
قهوه کوبا ممکن است با استفاده از یک دستگاه اسپرسو سنتی یا یک گلدان موکا ایتالیایی (macchinetta) تهیه شود.
نوشیدنی Cafecito با شیرین کردن یک اسپرسو شلیک شده با شکر دمره در طی فرآیند تولید قهوه تهیه می شود.
قند demerara به طور سنتی به کشتی اضافه می شود که اسپرسو در آن غوطه ور می شود ، بنابراین شکر و اسپرسو در هنگام دم کردن مخلوط می شوند که گفته می شود کیفیت شیرین و نرم ایجاد می کند.
ویژگی های خاص قهوه کوبایی
طعم منحصر به فرد یک قهوه به دلیل گرمای ساکروز هیدرولیزه اسپرسو ایجاد می شود و باعث طعم شیرینی می شود که با طعم ایجاد شده با اضافه کردن قند در انتها متفاوت است.
بسیاری ترجیح می دهند ابتدا مقدار کمی اسپرسو اضافه کنند و آنرا هم بزنند تا یک خمیر قهوه ای روشن ایجاد شود، سپس بقیه اسپرسو اضافه می شود و در نتیجه لایه ای از کف اسپیسیتا یا قهوه ای روشن در بالای نوشیدنی قرار می گیرد.
طرز تهیه قهوهCafecito یاcafe cubano
مواد مورد نیاز :
42 گرم قهوه اسپرسو آسیاب شده
420 میلی لیتر آب
3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا دمدره
طرز تهیه :
گلدان موکاپات را با آب پر کنید.
قهوه را داخل محفظه ساز اسپرسو سازنده بالا قرار دهید.
روی حرارت متوسط قرار دهید.
1 قاشق غذاخوری شکر را به 2 فنجان قهوه اضافه کنید.
وقتی قهوه مخزن را پر می کنید ، یک قاشق غذاخوری قهوه را روی شکر بریزید تا حل شود.
سازنده اسپرسو را برای گرم کردن کامل کنید تا دم کردن آن کامل شود.
مخلوط قند و اسپرسو را در فنجان با یک قاشق مخلوط کنید ، تا زمانی که گرانول ( خامه شکر ) حل شود.
قهوه دم کرده را روی شکر خامه ای ریخته و به آرامی هم بزنید.
قهوه کوبایی شما آماده است آن را درون فنجان های اسپرسو بریزید و سرو کنید.
خرید قهوه کوبا
شما خریداران و مصرف کنندگان دانههای قهوه در ایران میتوانید دانه مرغوب قهوه را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
شماره تماس : 09129780370 محمد مهرسام
اینستاگرام : mehrsam_coffee@
وب سایت : www.coffeeirani.ir
آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23
شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران
خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی
حتی بعد از ارسال
قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید
ارسال بار به تمامی نقاط ایران
امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید