انواع دانه قهوهمقالات
قهوه بروئر اتیوپی – (coffee brewer ethiupia)
قهوه بروئر از مزرعه لکمپتی Lekempti درجنگل Gerdeja در منطقه ولگا wollega در فاصله 6 ساعته از شهر آدیس آبابای اتیوپی ، تهیه شده است.
در اتیوپی امروزه حدود 22734 کشاورز در تمام منطقه های مختلف اتیوپی در حال کاشت و برداشت قهوه هستند.

اتیوپی ، عنوان قدیمی ترین کشور صاحب قهوه و مهد تولد قهوه شناخته شده است .
در منطقه اتیوپی اکثر کشاورزان در زمین های کشاورزی در صنعت قهوه فعالیت دارند و از روش کاملا سنتی محصولات کشاورزی مختلفی زراعت می کنند.
نکته :
قهوه لکمپتی : ویژگی قهوه لکمپتی اسیدیته ی متوسط ، طعمی از میوه ها و غلظت بالا است.
روش فراوری قهوه بروئر اتیوپی
قهوه بروئر، روش فراوری آن کاملا به صورت طبیعی و ارگانیک و بدون دخالت ماشین آلات می باشد.
قهوه بروئر با گرمای آفتاب یعنی تابش مستقیم نور خورشید خشک می شوند. که عمل فراوری خشک یا طبیعی نتیجه خیلی خوبی در کیفیت قهوه گذاشته و قهوه از مرغوبیت بالا برخوردار می شود.
قهوه بروئر جزء محصولات ارگانیک و کاملا طبیعی بوده که دارای گواهینامه fairtrade (یک قرارداد بین المللی قهوه ) می باشد.

مناطق مختلف قهوه بروئر
قهوه بروئر سه گونه مختلف دارد که این سه گونه عبارت اند از :
قهوه بروئز هندوراس ، قهوه بروئر گواتمالا ، قهوه بروئر اتیوپی
قهوه بروئر هندوراس :
قهوه بروئر هندوراس در منطقه Cocafcal واقع در بخش غربی کشور هندوراس کشت می شود.
قهوه بروئر هندوراس دارای ویژگی های ویژه ایی می باشد، که از این ویژگی ها از سبک بودن قهوه ، عطر و طعم میوه ای ، شکلات شیرین می توان نام برد.
قهوه بروئر هندوراس در ارتفاعات 1200 تا1500 متری رشد و برداشت شده است .
قهوه بروئر هندوراس به صورت washed و شستشو با آب بوده، که از قهوه 100 % عربیکا هندوراس می باشد.

قهوه بروئر گواتمالا :
قهوه بروئر گواتمالا با روست آرام و مدیوم خود ، قهوه ای با بادی و غلظت بالا را فراهم ساخته است . همچنین با طعم خوب و شیرین کارامل و شکلات تلخ و با ته مزه کمی از وانیل و بادام ، قهوه ای خاص و مطلوب را ایجاد نموده است .
قهوه بروئر گواتمالا دارای گواهینامه fairtrade و محصولات ارگانیک بوده و محصولی کاملا ارگانیک می باشد . این قهوه در دسته قهوه خاص یعنی اسپشالتی قهوه قرار میگیرد .
روش فراوری این قهوه بصورت washed و شستشو با آب بوده و از قهوه 100 % عربیکای گواتمالا، تشکیل شده است. و در ارتفاعات 800 متری رشد و برداشت شده است .
قهوه بروئر اتیوپی :
قهوه بروئر اتیوپی دارای اسیدیته ی ملایم و بعد از نوشیدن طعم خامه ای و عطری میوه ای و حتی عطر گل می باشد.
قهوه بروئر اتیوپی جزء محصولات ارگانیک و کاملا طبیعی بوده که دارای گواهینامه fairtrade می باشد.
قهوه بروئر اتیوپی به دلیل مرغوبیت بالا جزء قهوه خاص یعنی قهوه های اسپشالتی قرار دارد.
قهوه بروئر اتیوپی در ارتفاع 1800 متری از سطح دریا کشت می شود.
