مقالات
انواع میکس اسپرسو
میکس یا بلند نمودن قهوه با توجه به شناخت و بیوگرافی دانه قهوه و همچنین طعم و عطر و ذائقه خوردن قهوه مناطق مختلف با یکدیگر متفاوت است.
بلند کردن قهوه یا همان میکس کردن دانه قهوه کاری تخصصی میباشد و معمولا برندهایی در این رقابت بهتر میتوانند خود نمایی کنند که میکس های خرقه ای تر و تخصصی تر از سایر رقبا خود به بازار عرضه میدارند.
همانگونه که میدانید دانه های قهوه به صورت تجاری به دو صورت عربیکا و ربوستا تقسیم بندی میشوند.
دانه های عربیکا دارای آنتی اکسیدان بالا ، مزه ترش ، عطر و طعم بالا و کافئین متعادل و نیز قیمت بالا میباشند و در طرف دیگر دانه های قهوه ربوستا قرار دارند.
دانه قهوه ربوستا که دارای آنتی اکسیدان کمتر از عربیکا ، کافئین دو برابر عربیکا ، عطر و طعم پایین تر ، طعم تلخ و نیز قیمت پایین تر از دانه های قهوه عربیکا دارند.
اگر شما به عنوان یک باریستا یا بلند کار قهوه قصد بلند کردن یا میکس کردن قهوه را دارید میبایست به چند نکته اساسی توجه داشته باشید.
مصرف کننده چه چیزی را در فنجان خود میخواهد که به بالاترین سطح رضایت مندی خود از نوشیدن قهوه بپردازد.
-
ذائقه و سلیقه خوردن قهوه در آن منطقه ( شهر ، استان و یا کشور ) به چه گونه ای است.
-
شناخت کافی از خصوصیات دانه قهوه ای که قصد بلند کردن ( میکس کردن) آن را دارید.
-
مهمترین قسمت اینکه به چه اندازه میتوانید دانه ها را با هم ترکیب کنید.
حال به اجمال به بررسی هر یک از موارد بالا میپردازیم.
مصرف کننده چه چیزی در فنجان خود میخواهد که بالاترین سطح رضایت مندی خود از نوشیدن قهوه بپردازد؟
تمامی کسانی که دوست دارند قهوه بخورند در مواردی که بیان میشود با یکدیگر مشترک هستند.
-
قهوه فوم و یا کف خوبی داشته باشد.
-
قهوه عطر و طعم خوب و بالایی داشته باشد.
-
قهوه از غلظت و بادی خوبی برخوردار باشد.
-
در مرحله بعد که میکس شما را سلیقه ای تر میکند به این موضوع میپردازیم که افراد دوست دارند طعم قهوه چگونه باشد.