قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / انواع دانه قهوه / دانه قهوه اندونزی ؛ رتبه سوم تولید قهوه در جهان

دانه قهوه اندونزی ؛ رتبه سوم تولید قهوه در جهان

کشور اندونزی بعد از برزیل و ویتنام سومین کشور تولید کننده و صادر کننده قهوه به شمار می آید اولین دانه قهوه در سال 1696 در این منطقه وارد شد 15 سال بعد ، اولین بار از جاوه راهی اروپا شد و بعد از آن آوازه قهوه جاوه ( یا همان اندونزی ) در سراسر جهان پیچید.

کشت قهوه در اندونزی به قرن 18 میلادی باز میگردد که در آن زمان این کشور جزو مستعمره هلند بود. موقیت مناسب و ایده آل این کشور و خاک حاصلخیز آن سبب شده تا اندونزی بتواند مکان بسیار مناسبی برای کشت قهوه باشد. اندوزی در سال 2013 توانست حدود 660000 تن قهوه تولید کنید که از این مقدار حدود 414000 تن آن صادر شد و مابقی آن در داخل خود کشور مصرف شد.

میزان مصرف قوه هر نفر در اندونزی حدود 500 گرم در سال میباشد. دانه قهوه های کشت شده و تولید شده در اندوزی ، 75% آنها روبوستا میباشد و 25% مابقی آن عربیکا است. دانه قهوه اندونزی شامل اسیدیته پایینی میباشد و نیز دارای بادی نسبتا سنگینی است.

قهوه اندونزی

دانه قهوه اندونزی سوماترا

غربی ترین استان اندونزی سوماترا میباشد و قهوه آن به دلیل تعداد زیاد تولیدکنندگان آن و همچنین شیوه فراوری قهوه شناخته میشود. در سوماترا معمولا قهوه به صورت نیمه شسته فراوری میشود در روش فراوری قهوه به صوریت نیمه شسته ابتدا پست قرمز قهوه را پس از خیس خوردن توسط دستگاه از دانه جدا میکنند.

مقداری از پوست لیز دوره دانه قهوه میماند که برای جدا سازی این پوست نازک از قهوه ، دانه ها را یک روز به همان حال رهایشان میکنند تا آن پوست های نازک از بین بروند سپس دانه ها را درون دستگاه خشک کن میریزند و پوست کاغذی آن نیز توسط دستگاه جدا میشود. بعد از انجام این عملیات ها یک دانه ورم کرده سفید حاصل میشود و کم کم رنگ آن تغییر کرده و رو به سبزی میرود.

دانه قهوه سوماترا اسیدیته پایینی دارد اما دارای بادی سنگین میباشد. قهوه سوماترا یک شیرینی خاص و متعادل را دارا میباشد. طعم و نوع قهوه سوماترا به نسبت شرایط اقلیمی با دیگر مناطق متفاوت میباشد. زمانی که شما قهوه سوماترا را میل میکنید، میتوانید رگه هایی از تنباکو ، خاک ، دود و کاکائو را درون فنجانتان حس کنید.

گاهی اوقات قهوه سوماترا ترشی بیش از اندازه ای دارد که باعث میشود به بادی قهوه کمک کند. همچنین در ترشی قهوه های سوماترا مقداری رگه از طعم میوه ها قابل تشخیص میباشد.

خواص قهوه اندونزی

دو مدل برتر دانه قهوه سوماترا:

  • مندلینگ
  • آنکولا

هردوی این قهوه ها در نواحی مرکزی و غربی سوماترا کشت میشوند و  و فراوری آنها به صورت خشک صورت میپذیرد و به دلیل داشتن طعمی خاص و قوی مشهور میباشند.

برخی از معروف ترین دانه های قهوه اندونزی:

  • عربیکا وامنا (Arabica Wamena)
  • کنالیوا بلک پرل پاپوآ (Kenaliwa Black Preal Papua)
  • آچه گایو (Ache Gayou)
  • فلورس باجاوه (Flores Bajawa)
  • کنالیوا سوپریم باجاوه (Kenaliwa Spupreme Bajawa )

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

منبع

مطلب پیشنهادی

قهوه عربی

طرز تهیه قهوه عربی به وسیله ی دله

طرز تهیه قهوه عربی به وسیله ی دله دله یک قهوه جوش دستی میباشد که …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *