دانه قهوه پرو و زادگاه این دانه قهوه

دانه قهوه اوگاندا
دانه قهوه اوگاندا ؛ تولید قهوه در کنار رود نیل
2019-07-23
دانه قهوه سوماترا
دانه قهوه سوماترا
2019-07-24
دانه قهوه پرو

دانه قهوه پرو و زادگاه این دانه قهوه

قهوه پرو ، جز گونه های عربیکا محسوب می شود.
قهوه اولین بار در قرن 17 میلادی در کشور پرو کاشت و برداشت شد.
دانه قهوه عربیکا پرو ، در ارتفاعات بالای کشور پرو ، در آمریکای جنوبی کاشت و برداشت می شود.
قهوه پرو ، دارای کیفیت بسیار بالایی می باشد.
قهوه عربیکا پرو ، را می توان در ترکیب های مختلف استفاده کرد.
پرو ، سومین صادر کننده بزرگ قهوه به سراسر دنیا محسوب می شود.

جالب است بدانید :

اولین کشور بزرگ تولید کننده قهوه در جهان برزیل است و به دنبال آن ویتنام، اندونزی، کلمبیا، هند، اتیوپی، پرو، گوآتمالا، مکزیک و هندوراس می باشند.

اسم هر قهوه ، از کشور تولید شده آن گرفته شده است. اما در این میان قهوه های تولید شده در پرو که در آمریکای جنوبی واقع است ، به دلیل ارگانیک بودن از دیگر هم رده های خود جدا است طرفداران بیشماری دارد.

قهوه سبز پرو

منطقه جغرافیایی پرو

کشور پرو بسیار زیبا و دارای طبیعت شگفت انگیزی می باشد.
پرو ، در سمت غرب قاره آمریکای جنوبی قرار دارد.
همسایگان پرو کشور های برزیل ، شیلی و اکوادر می باشد.
مساحت کشور پرو ، حدود 1285000 کیلومتر مربع می باشد.
کشور پرو دارای آب و هوای بسیار متنوع است.

منطقه شرقی کشور پرو آب وهوایی مرطوب دارد و منطقه غرب این کشور دارای آب و هوای خشک و بیابانی می باشد.
منطقه بیابانی کشور پرو داغ و گرم و منطقه کوهستانی پرو یعنی رشته کوه های آند بسیار سرد و یخبندان می باشد.
کشت قهوه در پرو بعد از گذشت سه قرن پیشرفت زیادی کرد.

یکی از زیر گونه های قهوه پرو، قهوه تیپیکا می باشد که عمده ترین گونه قهوه پرو محسوب می شود.
کشور پرو ، در چند دهه گذشته تلاش زیادی برای سهم بیشتر از بازار قهوه تخصصی یا همان قهوه اسپشالتی نصیب خود کند.

قهوه پرو

ویژگی قهوه پرو

قهوه پرو ، مدیوم رُست بوده (برشتگی متوسط) و دارای عطر وطعم خوب می باشد.
رُست قهوه پرو ، با نهایت دقت انجام می شود تا قهوه تهیه شده درنهایت طعم و عطری متعادل با تلخی ملایم ، همراه با اسیدیته ی نسبتا ملایمی برای شما به ارمغان می آورد.
قهوه پرو ملو ، را می توان در روش های دم آوری قهوه استفاده کرد ، به خصوص در روش های دم آوری دستی و قهوه سازهای قدیمی قهوه ای ایده آل را خواهید داشت.

ویژگی اصلی این مدل قهوه رایحه و عطری دلنشین همراه با اسیدیته نسبتا ملایم و دارای طعم تلخ متوسط می باشد.
دوره برداشت قهوه پرودر دو نوبت انجام می شود . برداشت اولیه از ماه آوریل تا اکتبر انجام می شود. برداشت ثانویه از ستامبر تا فوریه می باشد.

روش فرایند تولید قهوه پرو به دو صورت انجام می شود که عبارت اند از :

مشخصات کلی قهوه پرو

گونه : عربیکا
طعم : آجیلی ، شکلاتی
عطر : مرکبات شیرین
اسیدیته : ملایم ، متوسط
غلظت : بالا
ارتفاع رشد : 1200 بالاتر از سطح دریا

روش های دم آوری قهوه پرو

دانه قهوه پرو ملو با روست تازه و به صورت دانه به شما قهوه دوستان عرضه می گردد تا کیفیت دانه قهوه پرو در بالاترین سطح خود باشد و رضایت قهوه دوستان فراهم گردد.
این مدل این قهوه مناسب برای استفاده در انواع موکاپات و دستگاه های فرنچ پرس و قهوه سازهای نسل سومی می باشد.

در نظر داشته باشید استفاده از قهوه پرو در اسپرسوسازهای برقی ایرادی نداشته اما اسیدیته قهوه بیشتر به چشم خواهد آمد و بادی کمتری خواهید داشت.

دانه قهوه پرو

زیرگونه و مناطق کشت قهوه پرو

قهوه پرو ، دارای سه گونه مختلف و معروف می باشد که این سه گونه قهوه عبارت اند از :
نورته ، چانچامایو ، اوروبامبا

چانچامایو :
قهوه چانچامایو ، در منطقه مرکزی کشور پرو در دامنه های غربی کوه های آندِس و در دره مشهور کوهستانی سرسبز و مرتفع چانچامایو شرقی لیما در ارتفاع 1200 متر بالاتر از سطح دریا قرار دارند ، رشد می کنند.
قهوه چانچامایو ، دارای غلظت متوسط می باشد؛ این قهوه اسیدیته متوسطی به همراه دارد و همچنین دارای طعم لذت بخش و معطر می باشد.
طعم قهوه چانچامایو ، ملایم و ظریف و بسیار متعادل با مزه های آجیلی و شکلاتی و طعم و عطر مرکبات شیرین می باشد.

اوروبامبا :
قهوه اوروبامبا در بخش جنوبی کشور در نزدیکی ماچو پیکو رشد می کند.

شکلات و کاکائو پرو

شرایطی که برای رشد قهوه عالی می باشد، کم و بیش برای رشد کاکائو (cocoa) نیز عالی میباشد؛ از ارتفاع بالا از سطح دریا گرفته تا خاکهای غنی و همچنین آب و هوای گرمسیری همخوانی لازم را دارند.
جنگل های بارانی آمازون جایی است که اکثر گونه های گیاهی از آن ناشی می شوند. کاکائو پرو، در سراسر جهان مورد احترام است.

همراه با قهوه، کاکائو گل سرسبد کالاها برای کشور پروست و یک منبع ارز آوری برجسته برای این کشور محسوب می شود.

تفاوت قهوه پرو با قهوه برزیل

قهوه روست شده پرو ، طعمی شبیه بهترین دانه های برزیل دارد و با قیمت های مختلفی در بازار موجود است.
قهوه پرو ، عطر و طعم ساده ای دارد ؛ این قهوه ، دارای بادی متوسط و اسیدیته ملایم می باشد. تنها تفاوت قهوه پرو با قهوه برزیل در میزان اسیدیته آن است که کمی از قهوه برزیل بیشتر است و طعم ترش تری را به آن می دهد.

انواع قهوه روست شده پرو به منظور تهیه و عمل آوری نوشیدنی های مختلف با طعم های دلپذیر و متفاوت خرید و فروش می شود. بهترین دانه های پرو در حال حاضر در بازار ایران موجود است.

خرید قهوه پرو

شما خریداران و مصرف‌کنندگان دانه‌های قهوه در ایران می‌توانید دانه‌ مرغوب قهوه  را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.

شماره تماس : 09129780370  محمد مهرسام

اینستاگرام :@mehrsam_coffee

وب سایت : www.coffeeirani.ir

آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23

شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران

خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی حتی بعد از ارسال

قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید

ارسال بار به تمامی نقاط ایران

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *