دانه قهوه نپال و تولید سالانه آن
دانه قهوه نپال یکی از لذیذ و خوشمزه ترین قهوه های جهان به حساب می آید.
منطقه نپال به دلیل بهبود روش های رشد و فراوری در سال های آینده می تواند تولید چشمگیری در صنعت قهوه مرغوب داشته باشد.
کارگاه های قهوه نپال در آمریکای شمالی نسبتا کمیاب هستند.
طبق گزارش NPCA (انجمن تولید کنندگان قهوه نپال) در سال 2015 تنها نپال تنها 517 تن قهوه تولید کرده است(حدود 8600 کیسه 60 کیلو گرم).
بیشتر قهوه تولیدی این کشور مصرف داخلی نپال می باشد. بیشتر قهوه های نپال توسط کشاورزان کوچک پرورش می یابند و بازده بالاتر هم اکنون باعث افزایش تولید عربیکا می شوند.
نپال مناطقی دارد که زمین و آب و هوا قهوه مناسبی دارند و همچنین تعداد قابل توجهی از گیاهان قبلاً موجود در منطقه عربیکا در حال بهبود هستند.
این تلاش توسط انجمن تولیدکنندگان قهوه نپال انجام می شود ، که هدف آن متحد کردن افراد کوچک است.
مشخصات طعمی قهوه نپال
قهوه آماده شده نپال در فنجان همراه با اسیدیته زیاد توصیف شده است.
روش فراوری قهوه نپال نیمه خشک می باشد برای بدست آوردن محصول مرغوب به فراوری قهوه بسیار اهمیت می دهند که این امر باعث تولید قهوه مرغوب می شود.
شرکت سرمایه گذاری های USAID در نپال تلاش های زیادی برای افزایش تولید قهوه مرغوب کرده است.
بسیاری از مزارع های منطقه نپال از روش ارگانیک برای کشت قهوه از جمله استفاده از کود های حیوانی و کمپوست استفاده می کنند.
گونه های مختلف قهوه نپال و مناطق رشد آن
گونه های گیاهی قهوه که در نپال رشد می کنند حدود شصت و پنج درصد بوربون و حدود بیست و پنج درصد از تیپیکا هستند و بقیه آن نوع پاکامارا است.
قهوه برای نخستین بار در قرن های قبل در نپال پرورش یافت اما بسیاری از مزارع قهوه به دلیل بیماری زنگ زدگی قهوه ویران شدند و مزارع چای جایگزین شدند و این منجر به کاهش صادرات قهوه و افزایش قیمت ها شده است.
در مناطق تری و تپه نپال قهوه در دهه 1980 مجدداً کاشته شد و شروع به شکوفایی و تولید محصولات قابل توجهی با درآمد زا کرد.
بسیاری از گیاهان قهوه بالغ در نپال در اواخر دهه 1980 به دلیل بازده ضعیف بخشی از آن به دلیل مشکلات بازاریابی جایگزین محصولات دیگر شدند.
مناطق رشد قهوه در نپال شامل :
Rukum ، Baglung ، Guimi ، Palpa ، Tana ، Kaski ، Gorkha ، Rasuwa ، Nuwakot ، Dhading ، Sindhull و Ilam
مشخصات قهوه جاوا هیمیالیایی ( جاوه نپال)
قهوه جاوا هیمالیایی جز گونه کاتورا (گونه ای عربیکا) می باشد که در شمال کاتماندو در حدود 2300 فوت بالاتر از سطح دریا در پای کوه گانش هیمال رشد می کند این دره بدون یخبندان در کمربند شمالی نپال شرایط بسیار خوبی برای کشت قهوه دارد.
قهوه Plantec در کاتماندو در نزدیکی مرز تبت بیش از 100 هکتار زمین زیر کشت این قهوه میباشد. دانه های این قهوه توسط خورشید خشک می شوند و سپس آنها را در کیسه های 50 کیلویی بسته بندی می کنند و به صورت عمده صادر می کنند.
خرید قهوه نپال
شما خریداران و مصرفکنندگان دانههای قهوه در ایران میتوانید دانه مرغوب قهوه را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
شماره تماس : 09129780370 محمد مهرسام
اینستاگرام : mehrsam_coffee@
وب سایت : www.coffeeirani.ir
آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23
شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران
خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی
حتی بعد از ارسال
قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید
ارسال بار به تمامی نقاط ایران
امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید