به کسی که نوشیدنی های بر پایه قهوه را سرو میکند باریستا گفته میشود.
در ایالات متحده ، به کسانی که در کافی شاپ کار میکنند و اسپرسو و دیگر نوشیدنی های مرتبط با قهوه را سرو میکنند باریستا گفته میشود.
البته باید در نظر داشت که اصطلاع باریستا برای افرادی که به طور حرفه ای آموزش دیده اند به کار برده میشود.
همچنین برای توصیف افرادی که در ساخت شات های اسپرسو و نوشیدنی های مربوط به قهوه مهارت زیادی دارند از کلمه ی باریستا استفاده میشود.
ریشه کلمه باریستا ایتالیایی میباشد و به معنی متصدی است که نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی را سرو مینماید که قهوه و نوشیدنی های مربوط به آن را نیز شامل میشود.
اصطلاح باریستا مختص جنسیت خاصی نمیباشد و زن و مرد ندارد.
البته در ایتالیا و برخی دیگر از کشور ها جنسیت نیز ذکر میشود.
برای مثال در ایتالیا برای مردان از baristi و برای زن ها از bariste استفاده میشود.
تفسیر کار یک بارسیتا
به طور کلی کار باریستا ها کار کردن در کافی شاپ ها با ماشین آلات مخصوص اسپرسو ( به جای ماشین های اسپرسوی خانگی ) میباشد.
شاید کار آنها بسیار ساده به نظر بیاید اما کار کردن با ماشین آلات اسپرسوی تجاری آسان نیست.
برخی از این ماشین آلات دارای دفترچه راهنمای وسیعی هستند که برای یادگیری و استفاده ی مناسب از آنها نیازمند کسب مهارت بسیار است.
هرچند ماشین های فوق اتوماتیک دیگری وجود دارد که دیگر نیاز به بارگیری یا تنظیمات خاص و یا فشار دکمه ندارد و همه ی کارها را به صورت اتوماتیک انجام میدهد.
کار و مهارت باریستا ها فرا تر از درست کردن یک اسپرسوی ساده میباشد.
آنها در به عمل آوردن فوم ، کف و بخار شیر و نوشیدنی های دیگر بر پایه ی اسپرسو و قهوه مهارت دارند.
مهارت و تسلط باریستا
در حالی که باریستا ها برای آموزش و یادگیری مهارت در دوره های آموزشی شرکت میکنند ، اما آنها معمولا با کار کردن کنار افراد با تجربه و حرفه ای این حرفه را یاد میگیرند.
باریستاهای حرفه ای (بار من ها) بسیار به خود افتخار میکنند زیرا زمان زیادی را برای تهیه نوشیدنی و بهبود مهارت های خود گذرانده اند.
تمامی این وسواسات موجب شد تا مسابقات بین المللی باریستا بوجود آید.
برای اولین بار رقابت رسمی باریستا ها در نروژ آغاز شد ؛ اما در حال حاضر معروف ترین رقابت بارسیتا ها WBC نام دارد که نقش المپیک را در این زمینه دارد و هر ساله در یکی از کشور های جهان برگزار میشود.
باریستا ها علاوه بر داشتن مهارت در درست کردن اسپرسو ، باید در درست کردن اسپرسو های دستی ، لاله آرت ، رست کردن ، دانش قهوه و … اطلاعات کاملی داشته باشند که بسیار حائز اهمیت میباشند.
ویژگی های قهوه چری
چری به میوه درخت قهوه گفته میشود که رنگی قرمز دارد و شبیه آلبالو میباشد.
چری به صورت مدیوم روست میشود و برای تهیه قهوه اسپرسو و فرانسه بسیار مناسب میباشد.
کافئین بالا ، عطر متوسط ، تلخی زیاد ، طعم ملایم ، بادی زیاد
در هند نوعی روش سنتی وجود دارد که دانه قهوه را از پوست آن جدا نمیکنند بلکه آن را همانطور که هست به صورت چری خشک میکنند.
در این حالت دانه عطر بیشتری به خود میگیرد وطعمی شبیه کاکائو به دست می آورد.
قهوه چری هند ویژگی هایی دارد که عبارت اند از :
عطر و بوی متوسط ، تلخی نسباتا زیاد ، کافئین زیاد ، بدون ترشی ، بادی بسیار زیاد.
شما خریداران و مصرفکنندگان دانههای قهوه در ایران میتوانید دانه مرغوب قهوه را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.
آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23
شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران
خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی حتی بعد از ارسال
قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید
ارسال بار به تمامی نقاط ایران
امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید